1. blackfriday
  2. Fitbit Luxe Wit/Goud + BlueBuilt Oplader

Fitbit Luxe Wit/Goud + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Luxe Wit/Goud + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Luxe Wit/Goud + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Fitbit Luxe Wit/Goud + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Fitbit Luxe Wit/Goud + BlueBuilt Oplader

Laad je stijlvolle activity tracker snel op met de Fitbit Luxe Wit/Goud + BlueBuilt Oplader bundel. Deze bundel bevat een elegante Fitbit Luxe in wit en goud, samen met een handige BlueBuilt oplader. De roestvrijstalen horlogekast en het kleurenscherm geven deze tracker een luxe uitstraling. Maar dat is niet alles, want je kunt het standaard siliconen bandje na het sporten gemakkelijk vervangen door een metalen Milanees bandje, dat apart verkrijgbaar is. Zo past je Fitbit bij elke outfit en kun je altijd in stijl blijven. Met de Fitbit Luxe kun je al je dagelijkse activiteiten bijhouden, zoals het aantal stappen dat je zet, de calorieën die je verbrandt en je hartslag. Maar dat is nog niet alles. Deze slimme tracker berekent ook je stressbeheersingsscore op basis van je hartslagmeting. Daarnaast biedt de Luxe nauwkeurig inzicht in je slaap, zodat je kunt zien hoe goed je 's nachts herstelt. En met de zuurstofsaturatie of SpO2 functie kun je zelfs het zuurstofniveau in je bloed in de gaten houden. In de handige Fitbit app kun je al je gezondheidsgegevens gemakkelijk terugzien en analyseren. En als kers op de taart krijg je ook nog eens 6 maanden Fitbit Premium, waarmee je nog uitgebreidere gezondheidsrapportages ontvangt. Je kunt je Fitbit Luxe direct opladen met de meegeleverde lader, zodat je altijd.

Pluspunten
  • Laad je Fitbit direct op met de bijgeleverde oplader. Dankzij de roestvrijstalen horlogekast en het kleurenscherm heeft deze activiteitstracker een stijlvolle uitstraling. Je blijft snel op de hoogte van berichten en inkomende oproepen, omdat je meldingen van je smartphone ontvangt.

Minpunten
  • Dankzij het kleurenscherm gaat de batterij van de Luxe tot 5 dagen mee, in tegenstelling tot de batterijduur van 10 dagen van de Inspire 2.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Luxe Wit/Goud + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Fitbit Luxe Wit/Goud + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Luxe Wit/Goud + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Luxe Wit/Goud + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals