Fitbit Luxe Zilver/Roze Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Luxe Zilver/Roze. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Luxe Zilver/Roze.

Specificaties Fitbit Luxe Zilver/Roze

Merk

Fitbit

Fabrikantcode

FB422SRMG

Omschrijving van de Fitbit Luxe Zilver/Roze

De Fitbit Luxe Zilver/Roze is een elegante activity tracker die stijl combineert met functionaliteit. Met een roestvrijstalen horlogekast en een kleurenscherm straalt deze tracker luxe uit. Na een intensieve sportsessie kun je eenvoudig het siliconen bandje verwisselen voor een chiquer alternatief. Dankzij de Fitbit Luxe kun je al je dagelijkse activiteiten bijhouden, zoals het aantal stappen dat je zet, de calorieën die je verbrandt en je hartslag. Met de hartslagmeting berekent de Luxe ook je stressbeheersingsscore. Als je score te laag is, kun je ademhalingsoefeningen of mindfulnessoefeningen doen met behulp van de Luxe om je stressbeheersingsscore te verbeteren. De Fitbit Luxe biedt gedetailleerd inzicht in je slaappatroon en houdt ook het zuurstofniveau van je bloed in de gaten met behulp van de zuurstofsaturatie- of SpO2-functie. In de handige Fitbit-app kun je al je gezondheidsgegevens gemakkelijk terugvinden. Bovendien ontvang je 6 maanden Fitbit Premium, waarmee je nog uitgebreidere gezondheidsrapporten krijgt. Let op: er wordt geen oplader meegeleverd. Wil je je horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de oplader van je smartphone of bestel een losse oplader bij. Dit horloge wordt aanbevolen voor polsomtrekken van 15 tot 17 centimeter, zodat het perfect om je pol.

Pluspunten
  • Met een roestvrijstalen horlogekast en een kleurenscherm heeft deze activiteitstracker een elegante uitstraling. Je blijft gemakkelijk op de hoogte van berichten en binnenkomende oproepen, want je ontvangt meldingen van je smartphone. Ontvang nauwkeurige inzichten over je stressniveau en onderneem actie om het te verminderen.

Minpunten
  • Met het kleurenscherm heeft de Luxe een batterijduur van maximaal 5 dagen, terwijl de Inspire 2 een batterijduur van 10 dagen heeft. Sommige functies zijn alleen beschikbaar met een Fitbit Premium-account.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Luxe Zilver/Roze

Om erachter te komen of de Fitbit Luxe Zilver/Roze ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Luxe Zilver/Roze is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Luxe Zilver/Roze koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals