Fitbit Luxe Zilver/Roze + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Luxe Zilver/Roze + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Luxe Zilver/Roze + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Fitbit Luxe Zilver/Roze + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Fitbit Luxe Zilver/Roze + BlueBuilt Oplader

Laad je stijlvolle activity tracker snel op met de Fitbit Luxe Zilver/Roze + BlueBuilt Oplader bundel. Deze bundel bevat een elegante roestvrijstalen horlogekast en een kleurenscherm, waardoor je tracker een luxe uitstraling krijgt. Na het sporten kun je eenvoudig het standaard siliconen bandje vervangen door een apart verkrijgbaar metalen Milanees bandje, zodat je Fitbit bij elke outfit past. Met de Fitbit Luxe houd je al je dagelijkse activiteiten bij, zoals het aantal stappen dat je zet, de calorieën die je verbrandt en je hartslag. Dankzij de hartslagmeting berekent de Luxe ook je stressbeheersingsscore. Bovendien biedt deze tracker nauwkeurig inzicht in je slaappatroon en houdt het de zuurstofsaturatie van je bloed in de gaten met de SpO2-functie. In de handige Fitbit-app kun je al je gezondheidsgegevens eenvoudig terugzien. Bij aankoop van de Fitbit Luxe Zilver/Roze + BlueBuilt Oplader bundel ontvang je ook 6 maanden Fitbit Premium. Hiermee krijg je nog uitgebreidere gezondheidsrapportages en kun je je fitnesstrainingen naar een hoger niveau tillen. Je kunt je Fitbit direct opladen met de meegeleverde oplader. Deze horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter, zodat het perfect om je pols past.

Pluspunten
  • Laad je Fitbit direct op met de bijgeleverde oplader. Met zijn roestvrijstalen horlogekast en kleurenscherm heeft deze activity tracker een stijlvolle uitstraling. Je blijft gemakkelijk op de hoogte van berichten en inkomende oproepen omdat je meldingen ontvangt van je smartphone.

Minpunten
  • Door het kleurenscherm heeft de Luxe een batterijduur van maximaal 5 dagen, terwijl de Inspire 2 een batterijduur heeft van 10 dagen. Voor sommige functies is een Fitbit Premium-account vereist.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Luxe Zilver/Roze + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Fitbit Luxe Zilver/Roze + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Luxe Zilver/Roze + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Luxe Zilver/Roze + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals