Fitbit Luxe Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Luxe Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Luxe Zwart.

Specificaties Fitbit Luxe Zwart

Merk

Fitbit

Fabrikantcode

FB422BKBK

Omschrijving van de Fitbit Luxe Zwart

De Fitbit Luxe Zwart is een elegant en luxueus uitziende activity tracker die jouw dagelijkse activiteiten bijhoudt. Met een roestvrijstalen horlogekast en een kleurenscherm straalt deze tracker stijl en klasse uit. Na het sporten kun je het standaard siliconen bandje eenvoudig vervangen door een apart verkrijgbaar metalen Milanees bandje, waardoor je jouw persoonlijke stijl kunt benadrukken. Naast het bijhouden van je stappen, verbrande calorieën en hartslag, berekent de Luxe ook jouw stressbeheersingsscore aan de hand van hartslagmeting. Als je score te laag is, kun je ademhalingsoefeningen of mindfulnessoefeningen doen op de Luxe om je stressbeheersingsscore te verhogen. Bovendien biedt deze tracker nauwkeurig inzicht in je slaappatroon en houdt het zuurstofniveau van je bloed in de gaten met behulp van de zuurstofsaturatie of SpO2 functie. In de handige Fitbit app kun je al jouw gezondheidsgegevens eenvoudig bekijken en analyseren. Om het helemaal compleet te maken, ontvang je bij aankoop van de Fitbit Luxe maar liefst 6 maanden Fitbit Premium. Hiermee krijg je toegang tot nog uitgebreidere gezondheidsrapportages en kun je jouw gezondheidsdoelen nog beter bereiken. Let op: er wordt geen oplader meegeleverd, maar je kunt de oplader van je smartphone gebruiken of apart een oplader.

Pluspunten
  • Met zijn roestvrijstalen horlogekast en kleurenscherm heeft deze activiteitstracker een elegant uiterlijk. Je zult snel op de hoogte zijn van berichten en inkomende oproepen, omdat je meldingen ontvangt van je smartphone. Krijg precies inzicht in je stressniveau en neem maatregelen om het te verminderen.

Minpunten
  • De batterij van de Luxe gaat door het kleurenscherm tot 5 dagen mee, terwijl de Inspire 2 een batterijduur heeft van 10 dagen. Bepaalde functies werken niet zonder een Fitbit Premium account.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Luxe Zwart

Om erachter te komen of de Fitbit Luxe Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Luxe Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Luxe Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals