Fitbit Luxe Zwart + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Luxe Zwart + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Luxe Zwart + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Fitbit Luxe Zwart + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Fitbit Luxe Zwart + BlueBuilt Oplader

Met de Fitbit Luxe Zwart + BlueBuilt Oplader bundel laad je jouw stijlvolle activity tracker snel op. De roestvrijstalen horlogekast en het kleurenscherm geven deze tracker een elegante en luxe uitstraling. Na het sporten kun je het standaard siliconen bandje eenvoudig vervangen door een metalen Milanees bandje, dat apart verkrijgbaar is. Zo past jouw Fitbit bij elke outfit. Met de Fitbit Luxe kun je al jouw dagelijkse activiteiten bijhouden, zoals het aantal stappen dat je zet, de calorieën die je verbrandt en je hartslag. Deze activity tracker berekent ook jouw stressbeheersingsscore aan de hand van de hartslagmeting. Daarnaast biedt de Fitbit Luxe nauwkeurig inzicht in jouw slaappatroon. Dankzij de zuurstofsaturatie- of SpO2-functie kun je ook het zuurstofniveau van jouw bloed in de gaten houden. In de Fitbit app kun je al jouw gezondheidsgegevens eenvoudig terugzien. Bij aankoop van de Fitbit Luxe Zwart + BlueBuilt Oplader bundel ontvang je ook 6 maanden Fitbit Premium, waarmee je nog uitgebreidere gezondheidsrapportages krijgt. Je kunt jouw Fitbit direct opladen met de meegeleverde lader. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter. Met de Fitbit Luxe ben je niet alleen stijlvol, maar ook goed verzorgd en bewust van jouw gezondheid.

Pluspunten
  • Laad je Fitbit meteen op met de bijgeleverde oplader. Met een roestvrijstalen horlogekast en een kleurenscherm heeft deze activiteitstracker een stijlvolle uitstraling. Je wordt snel op de hoogte gebracht van berichten en inkomende oproepen, omdat je meldingen ontvangt van je smartphone.

Minpunten
  • Door het kleurenscherm heeft de Luxe een batterijduur van 5 dagen, terwijl de Inspire 2 een batterijduur van 10 dagen heeft. Voor sommige functies is een Fitbit Premium-account vereist.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Luxe Zwart + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Fitbit Luxe Zwart + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Luxe Zwart + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Luxe Zwart + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals