Fitbit Sense 2 Goud/Blauw Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Sense 2 Goud/Blauw. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Sense 2 Goud/Blauw.

Specificaties Fitbit Sense 2 Goud/Blauw

Merk

Fitbit

Fabrikantcode

FB521GLBM

Omschrijving van de Fitbit Sense 2 Goud/Blauw

Verbeter je gezondheid en verminder stress met de Fitbit Sense 2 Goud/Blauw. Deze Fitbit houdt gedurende de hele dag je stressniveau bij dankzij de continue EDA-sensor. Hierdoor kun je precies zien wanneer je te gestrest bent. Neem vervolgens bijvoorbeeld een ademhalingsoefening via je Fitbit om tot rust te komen. Met Fitbit Premium kun je je slaapscore bekijken en ontvang je tips om je slaap te verbeteren. Laat je Fitbit je bijvoorbeeld elke ochtend op een optimaal moment wekken door middel van trillingen, zodat je uitgerust wakker wordt. Tijdens het sporten meet de Fitbit onder andere je hartslag en het zuurstofgehalte in je bloed. Je hoeft je smartphone niet mee te nemen, want de ingebouwde gps houdt je afgelegde afstand bij. Betalingen kunnen contactloos worden gedaan met Fitbit Pay. De batterij gaat 6 dagen mee en na slechts 12 minuten opladen gaat je Fitbit weer een hele dag mee. Let op: er wordt geen oplader meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de oplader van je smartphone of bestel een losse oplader mee.

Pluspunten
  • Laat je mobiele telefoon thuis tijdens het hardlopen, want de ingebouwde gps-ontvanger registreert de route die je aflegt. Met de EDA-sensor krijg je inzicht in je stressniveau en onderneem je actie om het te verlagen. Je hebt je portemonnee niet nodig, want je betaalt contactloos met je horloge via Fitbit Pay.

Minpunten
  • Enkele functies functioneren alleen als je een abonnement hebt op Fitbit Premium. Je ontvangt wel een oplaadkabel, maar geen oplader voor in het stopcontact.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Sense 2 Goud/Blauw

Om erachter te komen of de Fitbit Sense 2 Goud/Blauw ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Sense 2 Goud/Blauw is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Sense 2 Goud/Blauw koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals