Fitbit Sense 2 Goud/Blauw + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Sense 2 Goud/Blauw + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Sense 2 Goud/Blauw + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Fitbit Sense 2 Goud/Blauw + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Fitbit Sense 2 Goud/Blauw + BlueBuilt Oplader

Met de Fitbit Sense 2 Goud/Blauw + BlueBuilt Oplader bundel heb je alles wat je nodig hebt om je smartwatch gemakkelijk op te laden. Maar dat is niet alles! Deze bundel biedt je ook de mogelijkheid om aan je gezondheid te werken en je stressniveau te verminderen met de Fitbit Sense 2. Deze innovatieve Fitbit meet gedurende de hele dag je stressniveau dankzij de continue EDA-sensor. Hierdoor krijg je een nauwkeurig inzicht in je stressniveaus en kun je bijvoorbeeld een ademhalingsoefening doen via je Fitbit om tot rust te komen. Met Fitbit Premium kun je ook je slaapscore bekijken en waardevolle tips krijgen om je slaap te verbeteren. Laat je Fitbit je elke ochtend wekken met zachte trillingen tijdens je optimale slaapfase, zodat je uitgerust wakker wordt. En maak je geen zorgen over het meenemen van je smartphone tijdens het sporten, want de ingebouwde gps van de Fitbit houdt precies bij welke afstand je hebt afgelegd. Daarnaast meet de Fitbit Sense 2 tijdens het sporten ook je hartslag en het zuurstofgehalte in je bloed. En met Fitbit Pay kun je ook nog eens contactloos betalen. Met een batterijduur van 6 dagen en slechts 12 minuten opladen, gaat je Fitbit weer een hele dag mee, zodat je altijd verbonden blijft en je gezondheidsdoelen kunt behalen.

Pluspunten
  • Laad je Fitbit direct op met de bijgeleverde oplader. Laat je smartphone thuis tijdens het hardlopen, want de ingebouwde GPS-ontvanger registreert de route die je aflegt. Met de EDA-sensor krijg je inzicht in je stressniveau en kun je stappen ondernemen om het te verlagen.

Minpunten
  • Bepaalde functionaliteiten werken alleen als je geabonneerd bent op Fitbit Premium. Dit horlogebandje heeft een kortere levensduur dan bandjes van andere slimme horloges.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Sense 2 Goud/Blauw + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Fitbit Sense 2 Goud/Blauw + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Sense 2 Goud/Blauw + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Sense 2 Goud/Blauw + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals