Fitbit Sense 2 Goud/Blauw + Leren Bandje Bruin L Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Sense 2 Goud/Blauw + Leren Bandje Bruin L. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Sense 2 Goud/Blauw + Leren Bandje Bruin L.

Specificaties Fitbit Sense 2 Goud/Blauw + Leren Bandje Bruin L

Merk

Fitbit

Fabrikantcode

FB174LBDBL

Omschrijving van de Fitbit Sense 2 Goud/Blauw + Leren Bandje Bruin L

Werk aan je gezondheid en verminder je stress met de Fitbit Sense 2 Goud/Blauw + Leren Bandje Bruin L. Deze geavanceerde Fitbit houdt de hele dag door je stressniveau in de gaten dankzij de continue EDA-sensor. Dit betekent dat je precies kunt zien wanneer je te gestrest raakt en kunt ingrijpen. Gebruik bijvoorbeeld de ademhalingsoefeningen op je Fitbit om tot rust te komen. Met Fitbit Premium kun je ook je slaapscore bekijken en handige tips krijgen om je slaap te verbeteren. Word elke ochtend uitgerust wakker dankzij de trillingen in je optimale slaapfase. Tijdens het sporten meet de Fitbit Sense 2 onder andere je hartslag en het zuurstofgehalte in je bloed. Je kunt je smartphone thuis laten, want de ingebouwde GPS houdt precies bij hoe ver je hebt gelopen. En als je onderweg iets wilt kopen, betaal je gewoon contactloos met Fitbit Pay. Het meegeleverde leren bandje kun je verwisselen met het standaard bandje voor een chique uitstraling. Het bandje is geschikt voor een polsomtrek van 18 tot 22 centimeter, zodat het altijd perfect om je pols past. Met de Fitbit Sense 2 Goud/Blauw + Leren Bandje Bruin L kun je echt aan de slag met het verbeteren van je gezondheid en het verminderen van stress. Het is een slimme en stijlvolle keuze voor iedereen die zijn welzijn serieus neemt.

Pluspunten
  • Geef jouw Fitbit een tijdloze, stijlvolle uitstraling met een leren horlogebandje. Laat jouw smartphone thuis tijdens het hardlopen, want de ingebouwde GPS-ontvanger registreert de route die je aflegt. Met de EDA-sensor krijg je inzicht in jouw stressniveau en onderneem je actie om het te verlagen.

Minpunten
  • Bepaalde functies zijn alleen beschikbaar als je een abonnement op Fitbit Premium hebt. Fitbit is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Sense 2 Goud/Blauw + Leren Bandje Bruin L

Om erachter te komen of de Fitbit Sense 2 Goud/Blauw + Leren Bandje Bruin L ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Sense 2 Goud/Blauw + Leren Bandje Bruin L is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Sense 2 Goud/Blauw + Leren Bandje Bruin L koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals