Fitbit Sense 2 Goud/Blauw + Siliconen Bandje Blauw S Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Sense 2 Goud/Blauw + Siliconen Bandje Blauw S. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Sense 2 Goud/Blauw + Siliconen Bandje Blauw S.

Specificaties Fitbit Sense 2 Goud/Blauw + Siliconen Bandje Blauw S

Merk

Fitbit

Fabrikantcode

FB174ABAGS

Omschrijving van de Fitbit Sense 2 Goud/Blauw + Siliconen Bandje Blauw S

Met de Fitbit Sense 2 Goud/Blauw + Siliconen Bandje Blauw S bundel hoef je je geen zorgen te maken tijdens het zwemmen, douchen en sporten, omdat het bandje bestand is tegen water en zweet. Dit siliconen bandje past perfect bij jouw horloge. Met de Fitbit Sense 2 werk je aan je gezondheid en vermindert stress. Deze Fitbit meet de hele dag door je stressniveau dankzij de continue EDA-sensor. Hierdoor kun je precies zien wanneer je te gestrest raakt. Als dat gebeurt, kun je bijvoorbeeld een ademhalingsoefening volgen via je Fitbit om tot rust te komen. Met Fitbit Premium kun je je slaapscore bekijken en krijg je tips om je slaap te verbeteren. Tijdens het sporten meet je bijvoorbeeld je hartslag en het zuurstofgehalte in je bloed. Je hoeft je smartphone niet mee te nemen, want de ingebouwde GPS houdt je afgelegde afstand bij. Je kunt contactloos betalen met Fitbit Pay. De batterij gaat 6 dagen mee en na slechts 12 minuten opladen gaat je Fitbit weer een hele dag mee. Dit horlogebandje is aanbevolen voor een polsomtrek van 14 tot 18 centimeter. Met de Fitbit Sense 2 Goud/Blauw + Siliconen Bandje Blauw S bundel ben je klaar om zorgeloos te genieten van allerlei activiteiten, zelfs in het water! Dit siliconen bandje is speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen water en zweet, waardoor je het met een gerust hart kunt dr.

Pluspunten
  • Met een siliconen polsbandje kun je zwemmen, douchen en sporten, omdat water of zweet geen invloed heeft op het bandje. Laat je smartphone thuis tijdens het hardlopen, omdat de ingebouwde GPS-ontvanger de route die je aflegt registreert. Met de EDA-sensor krijg je inzicht in je stressniveau en kun je actie ondernemen om het te verlagen.

Minpunten
  • Sommige functies werken pas als je een Fitbit Premium abonnement hebt. Je ontvangt een oplaadkabel, maar geen stekker voor het stopcontact.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Sense 2 Goud/Blauw + Siliconen Bandje Blauw S

Om erachter te komen of de Fitbit Sense 2 Goud/Blauw + Siliconen Bandje Blauw S ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Sense 2 Goud/Blauw + Siliconen Bandje Blauw S is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Sense 2 Goud/Blauw + Siliconen Bandje Blauw S koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals