1. blackfriday
  2. Fitbit Sense 2 Zilver/Wit

Fitbit Sense 2 Zilver/Wit Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Sense 2 Zilver/Wit. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Sense 2 Zilver/Wit.

Specificaties Fitbit Sense 2 Zilver/Wit

Merk

Fitbit

Fabrikantcode

FB521SRWT

Omschrijving van de Fitbit Sense 2 Zilver/Wit

Werk aan je gezondheid en verminder stress met de Fitbit Sense 2 Zilver/Wit. Deze geavanceerde Fitbit houdt de hele dag door je stressniveau bij dankzij de continue EDA-sensor. Hierdoor kun je precies zien wanneer je te gestrest raakt. Als je merkt dat je stressniveau stijgt, kun je bijvoorbeeld een ademhalingsoefening doen via je Fitbit om tot rust te komen. Met behulp van Fitbit Premium kun je je slaapscore bekijken en ontvang je handige tips om je slaap te verbeteren. Laat je Fitbit je elke ochtend wekken met zachte trillingen tijdens je optimale slaapfase, zodat je uitgerust wakker wordt. Tijdens het sporten meet de Fitbit Sense 2 onder andere je hartslag en het zuurstofgehalte in je bloed. Je hoeft je smartphone niet mee te nemen, want de ingebouwde GPS houdt je afgelegde afstand bij. Betalen is ook eenvoudig met Fitbit Pay, waarmee je contactloos kunt betalen. De batterij gaat maar liefst 6 dagen mee en met slechts 12 minuten opladen kun je weer een hele dag vooruit met je Fitbit. Let op: er wordt geen oplader meegeleverd, maar je kunt de oplader van je smartphone gebruiken of een losse oplader bestellen om je horloge op te laden via het stopcontact.

Pluspunten
  • Laat je mobiele telefoon thuis tijdens het hardlopen, want de ingebouwde gps-ontvanger registreert de route die je aflegt. Met de EDA-sensor krijg je inzicht in je stressniveau en onderneem je actie om het te verlagen. Je hebt geen portemonnee nodig, want je betaalt contactloos met je horloge via Fitbit Pay.

Minpunten
  • Sommige functies zijn alleen beschikbaar als je een abonnement op Fitbit Premium hebt. De levensduur van dit horlogebandje is korter dan die van bandjes van andere smartwatches.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Sense 2 Zilver/Wit

Om erachter te komen of de Fitbit Sense 2 Zilver/Wit ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Sense 2 Zilver/Wit is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Sense 2 Zilver/Wit koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals