Fitbit Sense 2 Zilver/Wit + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Sense 2 Zilver/Wit + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Sense 2 Zilver/Wit + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Fitbit Sense 2 Zilver/Wit + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Fitbit Sense 2 Zilver/Wit + BlueBuilt Oplader

Met de Fitbit Sense 2 Zilver/Wit + BlueBuilt Oplader bundel ben jij in staat om je smartwatch moeiteloos op te laden. Werk aan je gezondheid en verminder stress met de Fitbit Sense 2. Deze revolutionaire Fitbit meet gedurende de hele dag je stressniveau dankzij de continue EDA-sensor. Hierdoor krijg je een nauwkeurig inzicht in je stressniveaus en weet je precies wanneer je te gestrest bent. Neem bijvoorbeeld een ademhalingsoefening via je Fitbit om tot rust te komen. Met Fitbit Premium heb je toegang tot je slaapscore en ontvang je waardevolle tips om je slaapkwaliteit te verbeteren. Laat je Fitbit je elke ochtend wekken met zachte trillingen in je optimale slaapfase, zodat je uitgerust wakker wordt. Tijdens je sportactiviteiten meet de Fitbit Sense 2 onder andere je hartslag en het zuurstofgehalte in je bloed. Je hoeft je telefoon niet mee te nemen, want de ingebouwde gps houdt nauwkeurig je afgelegde afstand bij. En je kunt contactloos betalen met Fitbit Pay. De batterij gaat maar liefst 6 dagen mee en met slechts 12 minuten opladen kan je Fitbit weer een hele dag mee. Met de Fitbit Sense 2 Zilver/Wit + BlueBuilt Oplader bundel heb je alles wat je nodig hebt om je gezondheidsdoelen te bereiken en je leven in balans te houden.

Pluspunten
  • Laad jouw Fitbit direct op met de bijgeleverde oplader. Laat jouw smartphone thuis tijdens het hardlopen, want de ingebouwde GPS-ontvanger registreert de route die je aflegt. Met de EDA-sensor krijg je inzicht in jouw stressniveau en onderneem je actie om het te verlagen.

Minpunten
  • Certain features only work if you have a subscription to Fitbit Premium. Deze armband gaat minder lang mee dan armbanden van andere smartwatches.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Sense 2 Zilver/Wit + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Fitbit Sense 2 Zilver/Wit + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Sense 2 Zilver/Wit + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Sense 2 Zilver/Wit + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals