Fitbit Sense 2 Zilver/Wit + Siliconen Bandje Blauw S Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Sense 2 Zilver/Wit + Siliconen Bandje Blauw S. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Sense 2 Zilver/Wit + Siliconen Bandje Blauw S.

Specificaties Fitbit Sense 2 Zilver/Wit + Siliconen Bandje Blauw S

Merk

Fitbit

Fabrikantcode

FB174ABAGS

Omschrijving van de Fitbit Sense 2 Zilver/Wit + Siliconen Bandje Blauw S

Met de Fitbit Sense 2 Zilver/Wit + Siliconen Bandje Blauw S bundel ben je vol vertrouwen en gemakkelijk in staat om te zwemmen, douchen en sporten, omdat het bandje bestand is tegen water en zweet. Dit siliconen bandje past perfect bij jouw horloge en zorgt voor een comfortabele pasvorm. Met de Fitbit Sense 2 werk je aan je gezondheid en verminder je stress. Deze Fitbit meet gedurende de hele dag je stressniveau dankzij de continue EDA-sensor. Hierdoor krijg je inzicht in je stressniveaus en kun je op tijd actie ondernemen. Als je bijvoorbeeld te gestrest raakt, kun je een ademhalingsoefening volgen via je Fitbit om tot rust te komen. Met Fitbit Premium kun je je slaapscore bekijken en ontvang je waardevolle tips om je slaapkwaliteit te verbeteren. Tijdens het sporten meet de Fitbit Sense 2 bijvoorbeeld je hartslag en het zuurstofgehalte in je bloed. Je kunt je smartphone thuislaten, want de ingebouwde gps houdt je afgelegde afstand bij. Betalen is ook geen gedoe, want je kunt contactloos betalen met Fitbit Pay. De batterij gaat maar liefst 6 dagen mee en na slechts 12 minuten opladen kun je weer een hele dag vooruit met je Fitbit. Dit horlogebandje is ideaal voor een polsomtrek van 14 tot 18 centimeter. Met de Fitbit Sense 2 Zilver/Wit + Siliconen Bandje Blauw S bundel heb je alles wat je nodig hebt om je gezondheid en welz.

Pluspunten
  • Met een siliconen armbandje kun je zwemmen, douchen en sporten, omdat water of zweet het bandje niet aantast. Laat je smartphone thuis tijdens het hardlopen, omdat de ingebouwde GPS-ontvanger de route die je aflegt registreert. Met de EDA-sensor krijg je inzicht in je stressniveau en kun je stappen ondernemen om het te verlagen.

Minpunten
  • Bepaalde functies werken enkel met een abonnement op Fitbit Premium. Je ontvangt echter wel een oplaadkabel, maar geen stopcontactoplader.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Sense 2 Zilver/Wit + Siliconen Bandje Blauw S

Om erachter te komen of de Fitbit Sense 2 Zilver/Wit + Siliconen Bandje Blauw S ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Sense 2 Zilver/Wit + Siliconen Bandje Blauw S is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Sense 2 Zilver/Wit + Siliconen Bandje Blauw S koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals