1. blackfriday
  2. Fitbit Sense 2 Zwart

Fitbit Sense 2 Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Sense 2 Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Sense 2 Zwart.

Specificaties Fitbit Sense 2 Zwart

Merk

Fitbit

Fabrikantcode

FB521BKGB

Omschrijving van de Fitbit Sense 2 Zwart

Werk aan je gezondheid en verminder stress met de Fitbit Sense 2 Zwart. Deze geavanceerde Fitbit meet gedurende de hele dag je stressniveau dankzij de continue EDA-sensor. Hiermee kun je precies zien wanneer je te gestrest raakt. Als je merkt dat je stressniveau stijgt, kun je bijvoorbeeld een ademhalingsoefening doen via je Fitbit om tot rust te komen. Bovendien kun je met Fitbit Premium je slaapscore bekijken en tips krijgen om je slaap te verbeteren. Laat je Fitbit je elke ochtend wekken met trillingen in je optimale slaapfase, zodat je uitgerust wakker wordt. Tijdens het sporten meet de Fitbit Sense 2 Zwart onder andere je hartslag en het zuurstofgehalte in je bloed. Je hoeft je smartphone niet mee te nemen, want de ingebouwde GPS houdt je afgelegde afstand bij. Daarnaast kun je contactloos betalen met Fitbit Pay, waardoor je portemonnee thuis kan blijven. De batterij van de Fitbit gaat maar liefst 6 dagen mee en met slechts 12 minuten opladen kan hij weer een hele dag worden gebruikt. Let op: er wordt geen oplader meegeleverd. Wil je je horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de oplader van je smartphone of bestel een losse oplader bij.

Pluspunten
  • Laat je smartphone thuis tijdens het hardlopen, omdat de ingebouwde gps-ontvanger de route registreert die je aflegt. Met de EDA-sensor krijg je inzicht in je stressniveau en kun je stappen ondernemen om het te verlagen. Je hebt je portemonnee niet nodig, omdat je contactloos betaalt met je horloge via Fitbit Pay.

Minpunten
  • Enkele functies werken alleen als je een abonnement op Fitbit Premium hebt. Deze armband gaat minder lang mee dan armbanden van andere smartwatches.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Sense 2 Zwart

Om erachter te komen of de Fitbit Sense 2 Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Sense 2 Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Sense 2 Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals