1. blackfriday
  2. Fitbit Sense 2 Zwart + BlueBuilt Oplader

Fitbit Sense 2 Zwart + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Sense 2 Zwart + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Sense 2 Zwart + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Fitbit Sense 2 Zwart + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Fitbit Sense 2 Zwart + BlueBuilt Oplader

Met de Fitbit Sense 2 Zwart + BlueBuilt Oplader bundel heb je alles wat je nodig hebt om je smartwatch op te laden. Maar dat is niet alles! Deze bundel biedt je ook de mogelijkheid om aan je gezondheid te werken en stress te verminderen met behulp van de Fitbit Sense 2. Deze geavanceerde Fitbit meet de hele dag door je stressniveau dankzij de continue EDA-sensor. Hiermee kun je precies zien wanneer je te gestrest raakt en kun je bijvoorbeeld een ademhalingsoefening volgen via je Fitbit om tot rust te komen. Met Fitbit Premium kun je jouw slaapscore bekijken en krijg je tips om je slaap te verbeteren. Laat je Fitbit je elke dag wekken met trillingen in je optimale slaapfase, zodat je uitgerust wakker wordt. Tijdens het sporten meet de Fitbit Sense 2 onder andere je hartslag en het zuurstofgehalte in je bloed. Je hoeft je smartphone niet mee te nemen, want de ingebouwde gps houdt je afgelegde afstand bij. En dankzij Fitbit Pay kun je contactloos betalen. Met een batterijduur van 6 dagen en slechts 12 minuten opladen, gaat je Fitbit weer een hele dag mee. Deze bundel is niet alleen handig, maar ook essentieel voor iedereen die zijn gezondheid serieus neemt.

Pluspunten
  • Laad je Fitbit direct op met de bijgeleverde oplader. Laat je smartphone thuis tijdens het hardlopen, omdat de ingebouwde gps-ontvanger de route registreert die je aflegt. Met de EDA-sensor krijg je inzicht in je stressniveau en kun je actie ondernemen om het te verlagen.

Minpunten
  • Bepaalde functies werken slechts wanneer je een Fitbit Premium-abonnement hebt. De levensduur van dit horlogebandje is korter dan die van bandjes van andere smartwatches.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Sense 2 Zwart + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Fitbit Sense 2 Zwart + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Sense 2 Zwart + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Sense 2 Zwart + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals