Fitbit Sense Grijs Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Sense Grijs. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Sense Grijs.

Specificaties Fitbit Sense Grijs

Merk

Fitbit

Fabrikantcode

FB512BKBK

Omschrijving van de Fitbit Sense Grijs

De Fitbit Sense Grijs is een revolutionair smartwatch van Fitbit. Met behulp van de EDA-scanner helpt het horloge je om je lichaam en geest in balans te brengen en stress te verminderen. Het geeft je zelfs tips om stress te verminderen wanneer het detecteert dat je te veel stress ervaart. Bovendien meet het horloge je huidtemperatuur en zuurstofgehalte in je bloed, waardoor je inzicht krijgt in zowel je mentale als fysieke conditie. Het biedt je waardevolle tips om deze aspecten te verbeteren. Met de ECG hartslagmeter kun je zelfs hartfilmpjes maken, waardoor je nog meer inzicht krijgt in je hartgezondheid. Je kunt ook al je routes en hardloopprestaties bijhouden dankzij de ingebouwde GPS-functie, zonder dat je je smartphone in de buurt hoeft te hebben. En als je ergens wilt betalen, is dat geen probleem, want je kunt dit horloge contactloos gebruiken met Fitbit Pay. Het is zelfs waterdicht tot een diepte van 50 meter, dus je kunt er zonder zorgen mee zwemmen of douchen. Houd er wel rekening mee dat er geen stekker wordt meegeleverd. Als je het horloge wilt opladen via het stopcontact, kun je de stekker (thuislader) van je telefoonoplader gebruiken of een thuislader apart bestellen. Dit horloge wordt aanbevolen voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter, zodat het perfect om je pols past.

Pluspunten
  • Laat je portemonnee gerust thuis, aangezien je contactloos betaalt met je Fitbit-horloge via Fitbit Pay. Met de EDA-scanner krijg je inzicht in je stressniveau en neem je stappen om het te verminderen. Je ontvangt niet alleen meldingen van berichten, maar kunt ook bellen via het horloge als je telefoon in de buurt is.

Minpunten
  • Fitbit is niet compatible met Huawei P8 Lite en P9 Lite smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Sense Grijs

Om erachter te komen of de Fitbit Sense Grijs ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Sense Grijs is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Sense Grijs koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals