Fitbit Sense Grijs + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Sense Grijs + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Sense Grijs + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Fitbit Sense Grijs + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Fitbit Sense Grijs + BlueBuilt Oplader

Na een intensieve sportsessie kun je je Fitbit opladen met de Fitbit Sense Grijs + BlueBuilt Oplader. Deze Sense smartwatches behoren tot de meest geavanceerde slimme horloges van Fitbit. De Sense helpt je niet alleen om je lichaam en geest in balans te brengen, maar ook om stress te verminderen dankzij de EDA-scanner. Wanneer je te veel stress ervaart, ontvang je waardevolle tips om dit te verminderen. Bovendien meet dit horloge je huidtemperatuur en het zuurstofgehalte in je bloed, waardoor je inzicht krijgt in zowel je mentale als fysieke conditie, samen met handige tips om deze te verbeteren. Met de ingebouwde ECG-hartslagmeter kun je zelfs hartfilmpjes maken. En dankzij de GPS-functionaliteit kun je al je routes en hardloopprestaties bijhouden, zonder dat je je smartphone bij je hoeft te dragen. Wil je contactloos betalen met je horloge? Geen probleem! Fitbit Pay maakt dit mogelijk. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken als je gaat zwemmen of douchen, want de Sense is waterdicht tot een diepte van 50 meter. Je kunt je Fitbit direct opladen met de meegeleverde lader. Dit horloge is ideaal voor mensen met een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter, en het zal zeker een waardevolle toevoeging zijn aan je dagelijkse routine.

Pluspunten
  • Je laadt je Fitbit direct op met de bijgeleverde oplader. Laat rustig je portemonnee thuis, want je betaalt contactloos met je horloge via Fitbit Pay. Met de EDA scanner krijg je inzicht in je stressniveau en neem je actie om het te verlagen.

Minpunten
  • Fitbit is niet compatible met Huawei P8 Lite en P9 Lite smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Sense Grijs + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Fitbit Sense Grijs + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Sense Grijs + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Sense Grijs + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals