Fitbit Sense Wit/Goud Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Sense Wit/Goud. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Sense Wit/Goud.

Specificaties Fitbit Sense Wit/Goud

Merk

Fitbit

Fabrikantcode

FB512GLWT

Omschrijving van de Fitbit Sense Wit/Goud

De Fitbit Sense Wit/Goud is de ultieme smartwatch van Fitbit. Met behulp van de EDA-scanner helpt het je om je lichaam en geest in balans te brengen en stress te verminderen. Als je te veel stress ervaart, ontvang je waardevolle tips om dit te verminderen en weer tot rust te komen. Daarnaast meet dit horloge je huidtemperatuur en het zuurstofgehalte in je bloed, waardoor je inzicht krijgt in zowel je mentale als fysieke conditie. Bovendien ontvang je persoonlijke adviezen om je algehele welzijn te verbeteren. Met de ECG-hartslagmeter kun je zelfs hartfilmpjes maken, waardoor je een gedetailleerder beeld krijgt van je hartgezondheid. Of je nu gaat hardlopen of een nieuwe route verkent, de ingebouwde gps-functie zorgt ervoor dat je al je activiteiten nauwkeurig kunt bijhouden, zonder dat je je smartphone bij je hoeft te hebben. En als je onderweg iets wilt kopen, kun je dit eenvoudig contactloos doen met Fitbit Pay. Maak je geen zorgen als je wilt zwemmen of douchen, want de Sense is waterdicht tot een indrukwekkende diepte van 50 meter. Let op: bij aankoop ontvang je geen stekker. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan gewoon de stekker (thuislader) van je telefoonoplader of bestel een thuislader bij. Dit horloge is speciaal aanbevolen voor een polsomtrek van 15 tot.

Pluspunten
  • Laat je portemonnee gerust thuis, want je betaalt contactloos met je horloge via Fitbit Pay. Met de EDA scanner krijg je inzicht in je stressniveau en onderneem je actie om het te verlagen. Je ontvangt niet alleen meldingen van berichten, maar je belt ook via het horloge als je telefoon in de buurt is. Laat je portemonnee maar thuis, want je betaalt contactloos met je horloge via Fitbit Pay. Met de EDA scanner krijg je inzicht in je stressniveau en kun je actie ondernemen om het te verlagen. Je ontvangt niet alleen meldingen van berichten, maar je kunt ook bellen via het horloge als je telefoon in de buurt is.

Minpunten
  • Fitbit is niet geschikt voor Huawei P8 Lite en P9 Lite smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Sense Wit/Goud

Om erachter te komen of de Fitbit Sense Wit/Goud ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Sense Wit/Goud is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Sense Wit/Goud koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals