Fitbit Sense Wit/Goud + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Sense Wit/Goud + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Sense Wit/Goud + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Fitbit Sense Wit/Goud + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Fitbit Sense Wit/Goud + BlueBuilt Oplader

Na een intensieve sportsessie kun je je Fitbit opladen met de Fitbit Sense Wit/Goud + BlueBuilt Oplader. De Sense smartwatches behoren tot de meest geavanceerde slimme horloges van Fitbit. Met de Sense kun je je lichaam en geest in harmonie brengen en stress verminderen met behulp van de EDA-scanner. Als je te veel stress ervaart, krijg je handige tips om dit te verminderen. Bovendien meet het horloge je huidtemperatuur en zuurstofniveaus in je bloed, waardoor je inzicht krijgt in zowel je mentale als fysieke gezondheid, en advies om deze te verbeteren. Met de ECG hartslagmeter kun je zelfs hartfilmpjes maken. Dankzij de ingebouwde gps-functie kun je al je routes en hardloopprestaties bijhouden zonder dat je je smartphone bij je hoeft te hebben. En als je ergens wilt betalen met je horloge, kan dat contactloos met Fitbit Pay. De Sense is waterdicht tot 50 meter diepte, dus zwemmen of douchen is geen enkel probleem. De Fitbit wordt geleverd met een oplader, zodat je hem direct kunt opladen. Dit horloge is aanbevolen voor polsomtrekken tussen de 15 en 17 centimeter. Met de Fitbit Sense Wit/Goud + BlueBuilt Oplader kun je optimaal genieten van alle geavanceerde functies die deze slimme horloge te bieden heeft. Krijg inzicht, verbeter je conditie en verlaag stressniveaus, terwijl je tegelijkertijd.

Pluspunten
  • Je kunt je Fitbit direct opladen met de bijgeleverde oplader. Je kunt je portemonnee gerust thuislaten, want je kunt contactloos betalen met je horloge via Fitbit Pay. Met de EDA-scanner krijg je inzicht in je stressniveau en kun je actie ondernemen om het te verlagen.

Minpunten
  • Fitbit is niet geschikt voor Huawei P8 Lite en P9 Lite smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Sense Wit/Goud + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Fitbit Sense Wit/Goud + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Sense Wit/Goud + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Sense Wit/Goud + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals