Fitbit Versa 3 Blauw/Goud + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Versa 3 Blauw/Goud + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Versa 3 Blauw/Goud + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Fitbit Versa 3 Blauw/Goud + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Fitbit Versa 3 Blauw/Goud + BlueBuilt Oplader

Laad je Fitbit op na je actieve sessies met de Fitbit Versa 3 Blauw/Goud + BlueBuilt Oplader. Met de ingebouwde gps-ontvanger legt dit horloge al je sportprestaties en routes vast in de Fitbit App op je smartphone, zonder dat je je telefoon hoeft mee te nemen. Deze opvolger van de Versa 2 heeft zelfs een ingebouwde speaker, zodat je overal kunt genieten van je favoriete muziek. Bovendien kun je gemakkelijk berichten aflezen op het haarscherpe AMOLED-scherm. Maar dat is nog niet alles! De Versa 3 meet ook je slaapritme, waardoor je je nachtrust kunt verbeteren. En voortaan kun je je portemonnee thuislaten en betalen met behulp van de Fitbit Pay-betaaldienst. Let op: er geldt een betaallimiet voor grote aankopen, die per bank kan verschillen. Met de meegeleverde oplader kun je je Fitbit direct opladen. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter. Met de Fitbit Versa 3 Blauw/Goud + BlueBuilt Oplader hoef je je geen zorgen te maken over het opladen van je Fitbit na een intensieve workout. Het horloge heeft een handige ingebouwde gps-ontvanger, waarmee je al je sportprestaties en routes kunt vastleggen in de Fitbit App op je smartphone. Je hoeft je telefoon niet eens mee te nemen tijdens je activiteiten! Deze verbeterde versie van de Versa 2 heeft zelfs een speaker, wa.

Pluspunten
  • Je laadt je Fitbit direct op met de bijgeleverde oplader. Laat je portemonnee maar thuis, want je betaalt contactloos met je horloge via Fitbit Pay. Dankzij de ingebouwde GPS-ontvanger houd jij ook je route bij zonder smartphone in de buurt.

Minpunten
  • Fitbit is niet geschikt voor Huawei P8 Lite en P9 Lite smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Versa 3 Blauw/Goud + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Fitbit Versa 3 Blauw/Goud + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Versa 3 Blauw/Goud + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Versa 3 Blauw/Goud + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals