Fitbit Versa 3 Goud/Blauw Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Versa 3 Goud/Blauw. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Versa 3 Goud/Blauw.

Specificaties Fitbit Versa 3 Goud/Blauw

Merk

Fitbit

Fabrikantcode

FB511GLNV

Omschrijving van de Fitbit Versa 3 Goud/Blauw

De Fitbit Versa 3 Goud/Blauw is een trendy en stijlvol horloge dat je de hele dag door motiveert om in beweging te blijven. Met de ingebouwde gps ontvanger hoef je je smartphone niet meer mee te nemen tijdens het sporten, omdat het horloge je sportprestaties en route vastlegt in de handige Fitbit App. Of je nu gaat hardlopen, fietsen of wandelen, je kunt altijd je voortgang bijhouden en jezelf blijven uitdagen. Naast de sportfuncties heeft de Versa 3 ook een ingebouwde speaker waarmee je overal kunt genieten van je favoriete muziek. Het haarscherpe AMOLED scherm zorgt ervoor dat je eenvoudig berichten kunt lezen, zelfs in fel zonlicht. Bovendien meet de Versa 3 ook je slaapritme, zodat je je nachtrust kunt verbeteren en elke dag fris en energiek kunt beginnen. Een handige toevoeging aan de Fitbit Versa 3 is de Fitbit Pay betaaldienst. Je bankpas kun je voortaan thuislaten, want met dit horloge kun je eenvoudig betalen. Houd er wel rekening mee dat er een betaallimiet is, die verschilt per bank. Let op: bij aanschaf van de Versa 3 wordt geen stekker meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de stekker (thuislader) van je telefoonoplader of bestel een thuislader bij. Dit horloge is geschikt voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter.

Pluspunten
  • Laat je portemonnee maar thuis, want je kunt contactloos betalen met je horloge via Fitbit Pay. Dankzij de ingebouwde gps-ontvanger kun je ook je route bijhouden zonder dat je telefoon in de buurt is. Je ontvangt niet alleen meldingen van berichten, maar kunt ook bellen via je horloge als je telefoon in de buurt is.

Minpunten
  • Fitbit is niet compatibel met Huawei P8 Lite en P9 Lite smartphones. Deze horlogeband heeft een kortere levensduur dan bandjes van andere smartwatches.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Versa 3 Goud/Blauw

Om erachter te komen of de Fitbit Versa 3 Goud/Blauw ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Versa 3 Goud/Blauw is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Versa 3 Goud/Blauw koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals