1. blackfriday
  2. Fitbit Versa 3 Goud/Roze

Fitbit Versa 3 Goud/Roze Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Versa 3 Goud/Roze. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Versa 3 Goud/Roze.

Specificaties Fitbit Versa 3 Goud/Roze

Merk

Fitbit

Fabrikantcode

FB511GLPK

Omschrijving van de Fitbit Versa 3 Goud/Roze

De Fitbit Versa 3 Goud/Roze is een veelzijdig horloge dat je de hele dag door motiveert om in beweging te blijven. Met de ingebouwde gps-ontvanger kun je je sportprestaties en routes vastleggen in de Fitbit App op je smartphone, zonder dat je je telefoon hoeft mee te nemen. Deze nieuwste versie van de Versa-serie heeft ook een speaker, zodat je overal kunt genieten van je favoriete muziek. Daarnaast kun je gemakkelijk berichten aflezen vanaf het haarscherpe AMOLED-scherm. Een unieke functie van de Fitbit Versa 3 is dat het je slaapritme kan meten, zodat je je nachtrust kunt verbeteren. Bovendien kun je voortaan je portemonnee thuis laten, want met de Fitbit Pay betaaldienst kun je nu betalen met je horloge. Houd er wel rekening mee dat er een betaallimiet kan gelden, afhankelijk van je bank. Let op: er wordt geen oplader meegeleverd met het horloge. Als je het horloge wilt opladen via het stopcontact, kun je de stekker van je telefoonoplader gebruiken of een aparte thuislader bestellen. Dit horloge wordt aanbevolen voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter, dus zorg ervoor dat het goed past om je pols.

Pluspunten
  • Je kunt je portemonnee gerust thuislaten, omdat je contactloos kunt betalen met je horloge via Fitbit Pay. Met de ingebouwde gps-ontvanger kun je ook je route bijhouden zonder telefoon in de buurt. Naast meldingen van berichten, kun je ook bellen via het horloge wanneer je telefoon in de buurt is.

Minpunten
  • Fitbit is niet compatibel met Huawei P8 Lite en P9 Lite smartphones. Deze horlogeband gaat minder lang mee dan bandjes van andere smartwatches.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Versa 3 Goud/Roze

Om erachter te komen of de Fitbit Versa 3 Goud/Roze ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Versa 3 Goud/Roze is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Versa 3 Goud/Roze koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals