Fitbit Versa 3 Roze/Goud + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Versa 3 Roze/Goud + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Versa 3 Roze/Goud + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Fitbit Versa 3 Roze/Goud + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Fitbit Versa 3 Roze/Goud + BlueBuilt Oplader

Na een intensieve workout laad je jouw Fitbit eenvoudig op met de Fitbit Versa 3 Roze/Goud + BlueBuilt Oplader. Deze stijlvolle smartwatch is uitgerust met een ingebouwde gps-ontvanger, waardoor je sportprestaties en routes automatisch worden vastgelegd in de Fitbit App op je smartphone. Je hoeft je telefoon dus niet meer mee te nemen tijdens je trainingen. De Fitbit Versa 3 is de opvolger van de Versa 2 en biedt talloze handige functies. Met de ingebouwde speaker geniet je overal van je favoriete muziek, terwijl je gemakkelijk berichten kunt lezen op het haarscherpe AMOLED-scherm. Bovendien meet dit slimme horloge je slaapritme, waardoor je jouw nachtrust kunt verbeteren. En met de Fitbit Pay betaaldienst hoef je voortaan geen bankpasjes meer mee te nemen. Let wel op de betaallimiet, deze kan per bank verschillen. De Fitbit Versa 3 wordt geleverd met een handige oplader, zodat je jouw smartwatch direct kunt opladen. Dit horloge is geschikt voor polsomtrekken van 15 tot 17 centimeter en is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van stijl en functionaliteit. Met de Fitbit Versa 3 Roze/Goud + BlueBuilt Oplader ben je klaar om jouw fitnessdoelen te behalen en tegelijkertijd in stijl te blijven!

Pluspunten
  • Je laadt direct je Fitbit op met de oplader die erbij zit. Je kunt je portemonnee rustig thuislaten, omdat je contactloos betaalt met je horloge via Fitbit Pay. Met de ingebouwde gps-ontvanger houd je ook je route bij zonder dat je je smartphone bij je hoeft te hebben.

Minpunten
  • Fitbit is niet geschikt voor Huawei P8 Lite en P9 Lite smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Versa 3 Roze/Goud + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Fitbit Versa 3 Roze/Goud + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Versa 3 Roze/Goud + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Versa 3 Roze/Goud + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals