Fitbit Versa 3 Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Versa 3 Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Versa 3 Zwart.

Specificaties Fitbit Versa 3 Zwart

Merk

Fitbit

Fabrikantcode

FB511BKBK

Omschrijving van de Fitbit Versa 3 Zwart

De Fitbit Versa 3 Zwart is jouw ideale metgezel voor een actieve levensstijl. Dit slimme horloge motiveert je gedurende de hele dag om in beweging te blijven. Met de ingebouwde gps ontvanger hoef je je smartphone niet meer mee te nemen tijdens het sporten. Je sportprestaties en route worden automatisch vastgelegd in de Fitbit App op je telefoon. Zo krijg je een duidelijk overzicht van je vooruitgang en kun je jezelf blijven uitdagen. Wat dit horloge extra bijzonder maakt, is de ingebouwde speaker. Hierdoor kun je overal genieten van je favoriete muziek, zonder dat je een aparte koptelefoon hoeft te gebruiken. Daarnaast kun je ook gemakkelijk berichten aflezen vanaf het haarscherpe AMOLED scherm. Zo blijf je altijd op de hoogte, zelfs tijdens je workouts. De Fitbit Versa 3 Zwart helpt je niet alleen overdag, maar ook 's nachts. Het horloge meet namelijk je slaapritme, zodat je inzicht krijgt in de kwaliteit van je nachtrust en deze kunt verbeteren. Daarnaast kun je voortaan je bankpas thuislaten, want met de Fitbit Pay betaaldienst kun je veilig en snel betalen met je horloge. Let wel op dat er een betaallimiet kan gelden, afhankelijk van je bank. Bij de aankoop van de Fitbit Versa 3 Zwart wordt geen stekker meegeleverd. Als je het horloge wilt opladen via het stopcontact, kun je de stekker van je.

Pluspunten
  • Je kunt je portemonnee gerust thuislaten, want je betaalt contactloos met je horloge via Fitbit Pay. Met de ingebouwde gps-ontvanger kun je ook je route bijhouden zonder telefoon in de buurt. Je ontvangt niet alleen meldingen van berichten, je kunt ook bellen via het horloge als je telefoon in de buurt is.

Minpunten
  • Fitbit is niet compatibel met smartphones van Huawei P8 Lite en P9 Lite. Dit horlogebandje heeft een kortere levensduur in vergelijking met bandjes van andere smartwatches.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Versa 3 Zwart

Om erachter te komen of de Fitbit Versa 3 Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Versa 3 Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Versa 3 Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals