Fitbit Versa 3 Zwart + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Versa 3 Zwart + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Versa 3 Zwart + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Fitbit Versa 3 Zwart + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Fitbit Versa 3 Zwart + BlueBuilt Oplader

Met de Fitbit Versa 3 Zwart + BlueBuilt Oplader kun je je Fitbit opladen na een intensieve workout. Dit horloge is uitgerust met een ingebouwde gps-ontvanger, waardoor je sportprestaties en routes automatisch worden vastgelegd in de Fitbit App op je smartphone. Je hoeft je telefoon niet langer met je mee te dragen tijdens het sporten. De Fitbit Versa 3 heeft tal van nieuwe functies ten opzichte van zijn voorganger, de Versa 2. Het horloge is voorzien van een ingebouwde speaker, waardoor je overal kunt genieten van je favoriete muziek. Daarnaast kun je moeiteloos berichten lezen op het haarscherpe AMOLED-scherm. Bovendien meet de Versa 3 je slaapritme, zodat je je nachtrust kunt verbeteren. Met de Fitbit Pay betaaldienst hoef je voortaan je portemonnee niet meer mee te nemen. Je kunt gemakkelijk betalen met je horloge. Houd er wel rekening mee dat er een betaallimiet is, afhankelijk van je bank. De Fitbit Versa 3 wordt geleverd met een BlueBuilt-oplader, waarmee je je horloge direct kunt opladen. Dit horloge is geschikt voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter.

Pluspunten
  • Je laadt je Fitbit direct op met de bijgeleverde oplader. Laat je portemonnee gerust thuis, want je betaalt contactloos met je horloge via Fitbit Pay. Dankzij de ingebouwde gps-ontvanger houd jij ook je route bij zonder smartphone in de buurt.

Minpunten
  • Fitbit is niet compatibel met de smartphones Huawei P8 Lite en P9 Lite.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Versa 3 Zwart + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Fitbit Versa 3 Zwart + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Versa 3 Zwart + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Versa 3 Zwart + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals