Fitbit Versa 4 Roségoud/Rood Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Versa 4 Roségoud/Rood. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Versa 4 Roségoud/Rood.

Specificaties Fitbit Versa 4 Roségoud/Rood

Merk

Fitbit

Fabrikantcode

FB523RGRD

Omschrijving van de Fitbit Versa 4 Roségoud/Rood

Met de Fitbit Versa 4 Roségoud/Rood heb je niet alleen een stijlvol horloge om je pols, maar ook een handige tool om je gezondheid en fitnessdoelen bij te houden. Dankzij de Fitbit Premium functie ontvang je dagelijks een herstelscore, waardoor je precies weet wanneer je weer kunt trainen of wanneer je lichaam nog wat rust nodig heeft. Met maar liefst 40 verschillende sportmodi is dit horloge geschikt voor elke activiteit die je kunt bedenken. Bovendien is de Versa 4 waterdicht tot maar liefst 50 meter, dus je kunt er zonder zorgen mee zwemmen of douchen. Tijdens je training biedt de Fitbit Versa 4 je inzicht in al je belangrijke gegevens. Je kunt bijvoorbeeld zien in welke hartslagzone je je bevindt en hoe intensief je aan het trainen bent. Ook 's nachts kun je dit horloge dragen, want het meet nauwkeurig je slaapkwaliteit. Met de ingebouwde gps hoef je je smartphone niet meer mee te nemen tijdens je trainingssessies, wat zorgt voor extra gemak en bewegingsvrijheid. En na het sporten kun je eenvoudig een verfrissend drankje halen en afrekenen via Fitbit Pay. Let op: bij de Fitbit Versa 4 Roségoud/Rood wordt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de adapter van je telefoonoplader of bestel een losse adapter bij. Met dit veelzijdige en trendy horloge heb je alles wat je nod.

Pluspunten
  • Dankzij Fitbit Premium weet je precies of je klaar bent voor je volgende training. Met Fitbit Pay kun je contactloos betalen met je horloge, dus je kunt je portemonnee gerust thuislaten. Je ontvangt meldingen en notificaties van je smartphone, zodat je snel op de hoogte bent van berichten.

Minpunten
  • Enkele functionaliteiten werken alleen indien je een abonnement op Fitbit Premium hebt. Je ontvangt wel een oplaadkabel, maar geen stekker voor het stopcontact.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Versa 4 Roségoud/Rood

Om erachter te komen of de Fitbit Versa 4 Roségoud/Rood ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Versa 4 Roségoud/Rood is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Versa 4 Roségoud/Rood koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals