Fitbit Versa 4 Rosegoud/Rood + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Versa 4 Rosegoud/Rood + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Versa 4 Rosegoud/Rood + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Fitbit Versa 4 Rosegoud/Rood + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Fitbit Versa 4 Rosegoud/Rood + BlueBuilt Oplader

Met de Fitbit Versa 4 Roségoud/Rood + BlueBuilt Oplader bundel heb je alles wat je nodig hebt om je smartwatch gemakkelijk op te laden. Maar dat is niet alles! Deze bundel biedt jou ook de mogelijkheid om je gezondheid in de gaten te houden en ervoor te zorgen dat je altijd op de juiste manier traint. Met Fitbit Versa 4 krijg je elke dag een herstelscore via Fitbit Premium, zodat je precies weet wanneer je weer kunt trainen of wanneer je lichaam nog wat rust nodig heeft. De Versa 4 heeft maar liefst 40 verschillende sportmodi, waardoor je altijd een geschikte activiteit kunt vinden. Bovendien is het horloge waterdicht tot 50 meter, dus je kunt het dragen tijdens vrijwel elke activiteit, zelfs tijdens het zwemmen. Tijdens je training krijg je gedetailleerd inzicht in je data, zoals in welke hartslagzone je zit en hoe intensief je aan het trainen bent. En er is meer! Houd je Fitbit 's nachts om en ontdek hoe diep je slaapt. Dankzij de ingebouwde GPS-functie hoef je je smartphone niet mee te nemen om je route bij te houden tijdens het sporten. En na afloop van je training kun je genieten van een verfrissend drankje, dat je gemakkelijk kunt afrekenen via Fitbit Pay. Met de Fitbit Versa 4 Roségoud/Rood + BlueBuilt Oplader bundel ben je helemaal klaar om je gezondheidsdoelen te bereiken en altijd op de hoogte te blijven van je prestat.

Pluspunten
  • Laad je Fitbit direct op met de bijgevoegde oplader. Dankzij de dagelijkse herstelscore via Fitbit Premium, weet je precies of je klaar bent voor je volgende workout. Je kunt je portemonnee gerust thuislaten, want je betaalt contactloos met je horloge via Fitbit Pay.

Minpunten
  • Some functions only work if you have a subscription to Fitbit Premium.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Versa 4 Rosegoud/Rood + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Fitbit Versa 4 Rosegoud/Rood + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Versa 4 Rosegoud/Rood + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Versa 4 Rosegoud/Rood + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals