Fitbit Versa 4 Roze Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Versa 4 Roze. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Versa 4 Roze.

Specificaties Fitbit Versa 4 Roze

Merk

Fitbit

Fabrikantcode

FB523RGRW

Omschrijving van de Fitbit Versa 4 Roze

Met de Fitbit Versa 4 Roze houd je niet alleen je gezondheid in de gaten, maar voorkom je ook dat je verkeerd traint. Met de toevoeging van Fitbit Premium ontvang je dagelijks een herstelscore, waardoor je precies weet of je alweer klaar bent om te trainen, of dat je lichaam nog wat extra rust nodig heeft. Met maar liefst 40 verschillende sportmodi kun je de Versa 4 aanpassen aan vrijwel elke activiteit die je maar kunt bedenken. En dankzij de waterdichtheid tot 50 meter hoef je je geen zorgen te maken dat je horloge beschadigd raakt tijdens je workouts. Tijdens je training geeft de Fitbit Versa 4 je gedetailleerd inzicht in je gegevens, zodat je precies weet hoe hard je aan het trainen bent en in welke hartslagzone je je bevindt. Daarnaast kun je 's nachts je horloge omdoen en je slaapmetingen bijhouden, zodat je ook inzicht krijgt in de diepte van je slaap. En het beste van alles is dat je je smartphone niet meer hoeft mee te nemen tijdens je trainingssessies, dankzij de ingebouwde gps van de Versa 4. Na intensieve workouts is het belangrijk om goed te herstellen en jezelf te belonen. Met de Fitbit Pay functie kun je eenvoudig een verfrissend drankje kopen, zonder dat je je portemonnee hoeft mee te nemen. Gewoon even je horloge tegen de betaalautomaat aanhouden en klaar. Met de Fitbit Versa.

Pluspunten
  • Dankzij Fitbit Premium weet je precies of je klaar bent voor je volgende workout. Met Fitbit Pay betaal je contactloos met je horloge, dus je kunt je portemonnee gerust thuis laten. Ontvang meldingen en notificaties van je smartphone, zodat je snel op de hoogte bent van berichten.

Minpunten
  • Enkele functies zijn alleen beschikbaar als je een abonnement op Fitbit Premium hebt. Je ontvangt wel een oplaadkabel, maar geen stopcontactadapter.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Versa 4 Roze

Om erachter te komen of de Fitbit Versa 4 Roze ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Versa 4 Roze is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Versa 4 Roze koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals