Fitbit Versa 4 Roze + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Versa 4 Roze + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Versa 4 Roze + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Fitbit Versa 4 Roze + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Fitbit Versa 4 Roze + BlueBuilt Oplader

Met de Fitbit Versa 4 Roze + BlueBuilt Oplader bundel haal je het maximale uit je smartwatch. Naast het opladen van je horloge, biedt de Fitbit Versa 4 ook talloze gezondheidsvoordelen. Met behulp van Fitbit Premium ontvang je dagelijks een herstelscore, zodat je precies weet wanneer je weer kunt trainen of wanneer je lichaam behoefte heeft aan rust. Met 40 verschillende sportmodi en waterdichtheid tot 50 meter is de Versa 4 geschikt voor vrijwel elke activiteit. Tijdens het sporten geeft het horloge je inzicht in belangrijke data, zoals je hartslagzone en de intensiteit van je training. Daarnaast meet de Fitbit Versa 4 ook je slaapkwaliteit, zodat je altijd op de hoogte bent van je nachtrust. Met de ingebouwde gps hoef je je smartphone niet langer mee te nemen tijdens je workouts, omdat je horloge je route nauwkeurig bijhoudt. Na het sporten kun je genieten van een verfrissend drankje, dat je eenvoudig kunt afrekenen met behulp van Fitbit Pay. De Fitbit Versa 4 Roze + BlueBuilt Oplader bundel biedt niet alleen handige functies, maar zorgt ook voor een stijlvolle uitstraling. Met de roze kleur is het horloge een echte eyecatcher om je pols. Kortom, met de Fitbit Versa 4 Roze + BlueBuilt Oplader bundel ben je altijd up-to-date met je gezondheid, kun je je sportprestaties naar een hoger niveau.

Pluspunten
  • Laad jouw Fitbit direct op met de bijgeleverde oplader. Je bent precies op de hoogte of je klaar bent voor jouw volgende training dankzij de dagelijkse herstelscore via Fitbit Premium. Laat jouw portemonnee gerust thuis, want je betaalt contactloos met jouw horloge via Fitbit Pay.

Minpunten
  • Enkele functies werken alleen wanneer je een abonnement op Fitbit Premium hebt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Versa 4 Roze + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Fitbit Versa 4 Roze + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Versa 4 Roze + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Versa 4 Roze + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals