Fitbit Versa 4 Zilver/Blauw Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Versa 4 Zilver/Blauw. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Versa 4 Zilver/Blauw.

Specificaties Fitbit Versa 4 Zilver/Blauw

Merk

Fitbit

Fabrikantcode

FB523SRAG

Omschrijving van de Fitbit Versa 4 Zilver/Blauw

Met de Fitbit Versa 4 Zilver/Blauw houd je niet alleen je gezondheid in de gaten, maar voorkom je ook dat je verkeerd traint. Dit slimme horloge geeft je dagelijks een herstelscore via Fitbit Premium, waardoor je precies weet of je alweer klaar bent voor een nieuwe training of dat je lichaam nog wat rust nodig heeft. Met maar liefst 40 verschillende sportmodi en een waterdichtheid tot 50 meter, is de Versa 4 geschikt voor vrijwel elke activiteit die je maar kunt bedenken. Tijdens je training krijg je gedetailleerd inzicht in al je data. Zo kun je precies zien in welke hartslagzone je zit en hoe intensief je aan het trainen bent. Maar dat is nog niet alles, want de Fitbit Versa 4 is ook je ideale slaapmaatje. Draag hem 's nachts en ontdek hoe diep je slaapt en hoeveel rust je lichaam echt krijgt. En het beste van alles? Dankzij de ingebouwde gps-functie hoef je tijdens je trainingen je smartphone niet mee te nemen. Na een intensieve workout is het tijd voor ontspanning. En daar zorgt de Fitbit Versa 4 ook voor! Je kunt namelijk eenvoudig een verfrissend drankje halen en deze afrekenen via Fitbit Pay. Zo hoef je nooit meer met je portemonnee te slepen tijdens je sportieve avonturen. Kortom, met de Fitbit Versa 4 Zilver/Blauw heb je alles wat je nodig hebt om je gezondheid op peil te houden, je.

Pluspunten
  • Dankzij Fitbit Premium weet je precies of je klaar bent voor je volgende workout dankzij de dagelijkse herstelscore. Laat je portemonnee maar thuis, want je kunt contactloos betalen met je horloge via Fitbit Pay. Ontvang meldingen en notificaties van je smartphone om snel op de hoogte te zijn van berichten.

Minpunten
  • Enkele functies werken alleen met een abonnement op Fitbit Premium. Je ontvangt wel een oplaadkabel, maar geen stekkeradapter voor in het stopcontact.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Versa 4 Zilver/Blauw

Om erachter te komen of de Fitbit Versa 4 Zilver/Blauw ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Versa 4 Zilver/Blauw is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Versa 4 Zilver/Blauw koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals