Fitbit Versa 4 Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Versa 4 Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Versa 4 Zwart.

Specificaties Fitbit Versa 4 Zwart

Merk

Fitbit

Fabrikantcode

FB523BKBK

Omschrijving van de Fitbit Versa 4 Zwart

Met de Fitbit Versa 4 Zwart heb je de perfecte metgezel voor een gezond en actief leven. Dit geavanceerde horloge houdt niet alleen je gezondheid in de gaten, maar helpt je ook om op de juiste manier te trainen. Met Fitbit Premium ontvang je dagelijks een herstelscore, waardoor je precies weet wanneer je weer kunt trainen of wanneer je lichaam nog wat rust nodig heeft. De Fitbit Versa 4 biedt maar liefst 40 verschillende sportmodi, zodat je voor elke activiteit de juiste metingen kunt doen. Bovendien is dit horloge waterdicht tot wel 50 meter, waardoor je het zonder zorgen kunt dragen tijdens het zwemmen of andere wateractiviteiten. Tijdens je training krijg je gedetailleerd inzicht in je data, zoals je hartslagzone en de intensiteit van je workout. Daarnaast is de Fitbit Versa 4 uitgerust met een handige slaaptracker, waarmee je ook 's nachts je slaapkwaliteit kunt meten. Zo krijg je inzicht in hoe diep en rustig je slaapt, zodat je je slaapgewoonten kunt optimaliseren. En dankzij de ingebouwde gps hoef je je smartphone niet meer mee te nemen tijdens je trainingen. Na het sporten kun je zelfs een verfrissend drankje halen en eenvoudig afrekenen met Fitbit Pay. Met de Fitbit Versa 4 Zwart heb je niet alleen een stijlvol horloge om je pols, maar ook een slimme coach die je helpt om het beste uit je.

Pluspunten
  • Dankzij Fitbit Premium weet je precies of je klaar bent voor je volgende workout met behulp van de dagelijkse herstelscore. Je kunt je portemonnee veilig thuis laten, want je kunt contactloos betalen met je horloge via Fitbit Pay. Je blijft gemakkelijk op de hoogte van berichten, aangezien je meldingen en notificaties van je smartphone ontvangt.

Minpunten
  • Enkele functies zijn alleen beschikbaar als je een abonnement op Fitbit Premium hebt. Je ontvangt wel een oplaadkabel, maar geen stopcontactadapter.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Versa 4 Zwart

Om erachter te komen of de Fitbit Versa 4 Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Versa 4 Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Versa 4 Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals