Fossil Gen 6 Display FTW4061 Zwart/Zwart 44mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fossil Gen 6 Display FTW4061 Zwart/Zwart 44mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fossil Gen 6 Display FTW4061 Zwart/Zwart 44mm.

Specificaties Fossil Gen 6 Display FTW4061 Zwart/Zwart 44mm

Merk

Fossil

Fabrikantcode

FTW4061

Omschrijving van de Fossil Gen 6 Display FTW4061 Zwart/Zwart 44mm

Als je op zoek bent naar een stijlvol horloge met slimme functies, dan is de Fossil Gen 6 Display FTW4061 Zwart/Zwart 44mm een goede keuze. Dit horloge heeft een siliconen horlogeband die zorgt voor een casual en sportieve uitstraling. Met de Gen 6 heb je een snellere processor dan zijn voorganger, de Gen 5, waardoor je nog sneller door je berichten kunt scrollen en vloeiend kunt schakelen tussen al je apps. Een unieke functie van dit horloge is de saturatiemeter, waarmee je inzicht krijgt in het zuurstofgehalte van je bloed. Door je saturatiewaarde te meten, kun je mogelijke gezondheidsproblemen herkennen. Met het Google Wear OS-besturingssysteem kun je al je favoriete apps downloaden vanuit de Play Store op het horloge. Je kunt je workouts bijhouden in de Google Workouts app en je sport- en gezondheidsgegevens bekijken in de bijbehorende Wellness app. Let op: bij dit horloge wordt geen oplader meegeleverd. Als je het horloge wilt opladen via het stopcontact, kun je de oplader van je smartphone gebruiken of een losse oplader bestellen. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter. Met de Fossil Gen 6 Display FTW4061 Zwart/Zwart 44mm heb je niet alleen een stijlvol horloge, maar ook een slimme metgezel die je helpt bij het bijhouden van je gezondheid en het organiseren van je dagelijkse activite.

Pluspunten
  • Niet alleen krijg je meldingen van berichten, maar je kunt ook bellen via het horloge wanneer je smartphone in de buurt is. Dankzij de ingebouwde muziekspeler kun je naar je favoriete afspeellijsten luisteren via je horloge. Met gps en GLONASS bepaalt het horloge je locatie, snelheid en route nauwkeuriger dan vergelijkbare horloges.

Minpunten
  • Het uurwerk is alleen spatwaterbestendig, dus je moet het afdoen tijdens het douchen en zwemmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fossil Gen 6 Display FTW4061 Zwart/Zwart 44mm

Om erachter te komen of de Fossil Gen 6 Display FTW4061 Zwart/Zwart 44mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fossil Gen 6 Display FTW4061 Zwart/Zwart 44mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fossil Gen 6 Display FTW4061 Zwart/Zwart 44mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals