1. blackfriday
  2. Fossil Gen 6 Hybrid Roségoud/Roze 44mm

Fossil Gen 6 Hybrid Roségoud/Roze 44mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fossil Gen 6 Hybrid Roségoud/Roze 44mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fossil Gen 6 Hybrid Roségoud/Roze 44mm.

Specificaties Fossil Gen 6 Hybrid Roségoud/Roze 44mm

Merk

Fossil

Fabrikantcode

FTW7083

Omschrijving van de Fossil Gen 6 Hybrid Roségoud/Roze 44mm

De Fossil Gen 6 Hybrid Roségoud/Roze 44mm is een elegante en stijlvolle combinatie van een traditioneel horloge en een smartwatch. Met zijn fysieke wijzers en het digitale scherm is dit hybride horloge een uniek en verfijnd accessoire. Het bedienen van het horloge gaat eenvoudig via de knoppen aan de zijkant, waardoor je snel toegang hebt tot al zijn functies. Dankzij het heldere scherm blijf je de hele dag door op de hoogte van al je smartphone meldingen en notificaties. Bovendien helpt de Fossil Gen 6 Hybrid je om je gezondheid in de gaten te houden. Het horloge meet je stappen, hartslag en slaap, waardoor je een compleet beeld krijgt van je dagelijkse activiteiten. Ook tijdens het sporten komt dit hybride horloge goed van pas, omdat het je hartslag en zuurstofpercentage in je bloed kan meten. Daarnaast kun je dankzij de Gen 6 ook je favoriete muziek bedienen via je pols. Met een batterijduur van een week bij gemiddeld gebruik, kun je de Fossil Gen 6 Hybrid vol vertrouwen dragen zonder je zorgen te maken over het opladen. En mocht de batterij toch leeg raken, dan kun je hem binnen één uur al voor 80% opladen. Let er wel op dat er geen adapter wordt meegeleverd bij het horloge. Als je het horloge wilt opladen via het stopcontact, kun je de adapter van je telefoonoplader gebruiken of apart een adapter bestellen. Dit prachtige horloge.

Pluspunten
  • Met de geïntegreerde hartslagsensor meet je je hartslag via je pols. Met het horloge kun je bijhouden hoeveel calorieën je verbrandt, zodat je je voedselinname hierop kunt afstemmen. Met het horloge kun je de muziek van je smartphone bedienen, wat het gemakkelijk maakt om het volgende nummer op te zetten.

Minpunten
  • Het horloge is alleen bestand tegen spatwater, dus je moet het afdoen tijdens het douchen en zwemmen. Let op: Je hebt nog een usb A-oplader nodig om de smartwatch op te laden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fossil Gen 6 Hybrid Roségoud/Roze 44mm

Om erachter te komen of de Fossil Gen 6 Hybrid Roségoud/Roze 44mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fossil Gen 6 Hybrid Roségoud/Roze 44mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fossil Gen 6 Hybrid Roségoud/Roze 44mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals