Fossil Gen 6 Hybrid Zwart/Bruin 45mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fossil Gen 6 Hybrid Zwart/Bruin 45mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fossil Gen 6 Hybrid Zwart/Bruin 45mm.

Specificaties Fossil Gen 6 Hybrid Zwart/Bruin 45mm

Merk

Fossil

Fabrikantcode

FTW7068

Omschrijving van de Fossil Gen 6 Hybrid Zwart/Bruin 45mm

De Fossil Gen 6 Hybrid Zwart/Bruin 45mm is een horloge dat eruitziet als een klassiek model, maar tegelijkertijd beschikt over slimme functies. Met fysieke wijzers en een digitaal scherm is dit hybride horloge een perfecte combinatie van stijl en technologie. De bediening vindt plaats via de knoppen aan de zijkant van het horloge. Het e-ink scherm toont de hele dag door meldingen en notificaties van je smartphone. Dit horloge gaat verder dan alleen het bijhouden van de tijd. Het houdt ook je gezondheid in de gaten. Met de Fossil Gen 6 Hybrid kun je je stappen, hartslag en slaap meten. Zelfs tijdens het sporten kun je dit horloge dragen, omdat het je hartslag en zuurstofniveau in je bloed meet. Daarnaast kun je via dit horloge ook je muziek bedienen, allemaal vanaf je pols. De batterij van de Fossil Gen 6 Hybrid gaat gemiddeld wel twee weken mee bij normaal gebruik. En als de batterij toch leeg is, kun je hem binnen één uur opladen tot 80%. Het is belangrijk op te merken dat er geen oplader wordt meegeleverd. Als je het horloge wilt opladen via het stopcontact, kun je de adapter van je telefoonoplader gebruiken of apart een adapter bestellen. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter, waardoor het geschikt is voor de meeste polsen.

Pluspunten
  • Met de ingebouwde hartslagsensor meet je je hartslag via je pols. Het horloge registreert hoeveel calorieën je verbrandt, zodat je je maaltijden hierop kunt aanpassen. Met het horloge kun je de muziek van je smartphone bedienen, waardoor je eenvoudig een volgend nummer kunt afspelen.

Minpunten
  • Het horloge is alleen bestand tegen opspattend water, dus je moet het afdoen tijdens het douchen en zwemmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fossil Gen 6 Hybrid Zwart/Bruin 45mm

Om erachter te komen of de Fossil Gen 6 Hybrid Zwart/Bruin 45mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fossil Gen 6 Hybrid Zwart/Bruin 45mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fossil Gen 6 Hybrid Zwart/Bruin 45mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals