Garmin Epix Gen 2 Zilver Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Epix Gen 2 Zilver. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Epix Gen 2 Zilver.

Specificaties Garmin Epix Gen 2 Zilver

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02582-01

Omschrijving van de Garmin Epix Gen 2 Zilver

Met de Garmin Epix Gen 2 Zilver 47mm haal je een sporthorloge in huis dat je voorziet van een helder scherm. Dit horloge is vergelijkbaar met de Fenix 7-serie, maar heeft daarentegen een AMOLED touchscreen. Het scherm toont kleuren helder en is scherp en vloeiend. Bovendien kun je het scherm altijd aan laten staan, zodat je altijd op de hoogte bent van je meldingen. Met dit horloge kun je nauwkeurig je sportprestaties meten. De Real-Time Stamina functie meet je inspanningen, waardoor je inzicht krijgt in je uithoudingsvermogen en overbelasting tijdens je activiteit kunt voorkomen. Tijdens het hardlopen kun je zelfs naar je eigen muziek luisteren via het Garmin horloge, aangezien er 16 GB ruimte beschikbaar is voor nummers en kaarten. Daarnaast kun je dankzij de verschillende sportprofielen ook andere sportprestaties nauwkeurig meten, inclusief je HIIT workout. Niet alleen tijdens het sporten, maar gedurende de hele dag houdt dit horloge je gezondheid in de gaten met diverse gezondheidsfuncties. Wil je de batterijduur verlengen? Dan kun je de always-on functie uitschakelen, waardoor de smartwatch bij gemiddeld gebruik tot wel 16 dagen meegaat. Let op: de oplader wordt niet meegeleverd, dus zorg ervoor dat je er een hebt om ervoor te zorgen dat je horloge altijd klaar is voor gebruik.

Pluspunten
  • Je draagt ook altijd het heldere AMOLED-scherm met je mee. Houd je inspanningen bij en voorkom zo overbelasting met Real-Time Stamina. Dit Garmin-horloge heeft een lange batterijduur en hoef je dus niet vaak op te laden.

Minpunten
  • Garmin is niet compatibel met elke Huawei smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Epix Gen 2 Zilver

Om erachter te komen of de Garmin Epix Gen 2 Zilver ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Epix Gen 2 Zilver is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Epix Gen 2 Zilver koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals