Garmin Epix Pro Wit 42mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Epix Pro Wit 42mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Epix Pro Wit 42mm.

Specificaties Garmin Epix Pro Wit 42mm

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02802-01

Omschrijving van de Garmin Epix Pro Wit 42mm

De Garmin Epix Pro Wit 42mm is een stoere en veelzijdige smartwatch voor outdoor en sportliefhebbers. Met het heldere AMOLED-scherm kun je gemakkelijk al je resultaten en smartphoneberichten bekijken. Het scherm is niet alleen helder en scherp, maar je kunt ook soepel door je gegevens en berichten scrollen. Dit horloge is ontworpen om te presteren onder extreme omstandigheden, zoals bij grote hoogtes, in de intense kou of zelfs onder water. Of je nu aan het sporten bent op grote hoogtes of diep duikt, dit horloge meet altijd nauwkeurig je prestaties. Naast het meten van je prestaties, biedt de Epix Pro ook advies om je training te verbeteren en je uithoudingsvermogen te vergroten. Met een batterijduur van maar liefst 10 dagen hoef je je geen zorgen te maken dat het horloge snel leeg raakt, zelfs niet tijdens lange reizen. Voor frequente reizigers biedt de Epix Pro zelfs tips om je jetlag tot een minimum te beperken, zodat je optimaal van je reizen kunt genieten. Let op: bij de aankoop wordt er geen oplader meegeleverd. Als je het horloge wilt opladen via het stopcontact, kun je de oplader van je smartphone gebruiken of apart een oplader bijbestellen. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter, zodat het perfect om je pols past.

Pluspunten
  • Deze Garmin-smartwatch heeft een lange batterijduur, dus hoef je het niet vaak op te laden. Met het heldere AMOLED always-on scherm kun je op elk moment het scherm bekijken. Het meet je uithoudingsvermogen en geeft tips om dit te verbeteren.

Minpunten
  • Je laadt deze smartwatch niet op via zonne-energie, net zoals de Garmin Fenix 7S Pro. De horlogekast van deze smartwatch is vrij dik, waardoor hij iets uitsteekt boven je pols.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Epix Pro Wit 42mm

Om erachter te komen of de Garmin Epix Pro Wit 42mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Epix Pro Wit 42mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Epix Pro Wit 42mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals