Garmin Epix Pro Wit 42mm + Bluebuilt Oplader 30W Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Epix Pro Wit 42mm + Bluebuilt Oplader 30W Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Epix Pro Wit 42mm + Bluebuilt Oplader 30W Zwart.

Specificaties Garmin Epix Pro Wit 42mm + Bluebuilt Oplader 30W Zwart

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL30Z

Omschrijving van de Garmin Epix Pro Wit 42mm + Bluebuilt Oplader 30W Zwart

Met de Garmin Epix Pro Wit 42mm + Bluebuilt Oplader 30W Zwart hoef jij je geen zorgen te maken over een lege batterij. Met de bijgeleverde Bluebuilt Oplader laad je jouw smartwatch snel op, zodat je altijd klaar bent voor actie. De Garmin Epix Pro is een robuuste outdoor en sport smartwatch die speciaal is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen. Met het heldere AMOLED scherm van de Epix Pro lees je moeiteloos al je resultaten en smartphone berichten af. Het scherm is niet alleen helder en scherp, maar ook zeer responsief, zodat je vloeiend door je gegevens kunt scrollen. Of je nu in extreme omstandigheden traint, zoals op grote hoogtes, in heftige kou of zelfs onder water, dit sporthorloge kan het allemaal aan. Je kunt altijd vertrouwen op nauwkeurige metingen van je prestaties, waar je ook sport. Naast het meten van je prestaties, biedt de Epix Pro ook advies om je training te verbeteren en je uithoudingsvermogen te vergroten. Met een batterijduur van maar liefst 10 dagen hoef je je geen zorgen te maken dat het horloge vaak aan de lader moet. Zelfs als je vaak verre reizen maakt, helpt de Epix Pro je om een jetlag te voorkomen door je nuttige tips te geven. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter, zodat het perfect om je pols past. Met de Garmin Epix Pro Wit.

Pluspunten
  • Laad je smartwatch snel op met de oplader die is meegeleverd. Bekijk op het heldere AMOLED always-on scherm op elk moment het scherm. Meet je uithoudingsvermogen en ontvang tips om dit te verbeteren.

Minpunten
  • Je laadt deze smartwatch niet op via zonne-energie, in tegenstelling tot de Garmin Fenix 7S Pro. De horlogekast van deze smartwatch is vrij dik, waardoor hij iets uitsteekt boven je pols.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Epix Pro Wit 42mm + Bluebuilt Oplader 30W Zwart

Om erachter te komen of de Garmin Epix Pro Wit 42mm + Bluebuilt Oplader 30W Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Epix Pro Wit 42mm + Bluebuilt Oplader 30W Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Epix Pro Wit 42mm + Bluebuilt Oplader 30W Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals