Garmin Epix Pro Zwart 47mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Epix Pro Zwart 47mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Epix Pro Zwart 47mm.

Specificaties Garmin Epix Pro Zwart 47mm

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02803-01

Omschrijving van de Garmin Epix Pro Zwart 47mm

De Garmin Epix Pro Zwart 47mm is een stoere smartwatch die speciaal is ontworpen voor outdoor en sportactiviteiten. Met het heldere AMOLED-scherm kun je moeiteloos al je resultaten en smartphone berichten bekijken. Het scherm is niet alleen helder en scherp, maar je kunt ook soepel door je gegevens en berichten scrollen. Dit horloge is ontworpen om bestand te zijn tegen extreme omstandigheden, zoals hoge hoogtes, intense kou en zelfs diep onder water. Je kunt dus altijd nauwkeurig je prestaties meten, ongeacht waar je sport. Bovendien ontvang je nuttige trainingsadviezen en verbeter je je uithoudingsvermogen. Met een batterijduur van 16 dagen hoef je het horloge niet vaak op te laden, ideaal voor mensen die vaak op reis gaan. De Epix Pro geeft je zelfs tips om een jetlag zoveel mogelijk te voorkomen. Houd er rekening mee dat er geen oplader wordt meegeleverd, maar je kunt de oplader van je smartphone gebruiken of een aparte oplader bestellen. Dit horloge wordt aanbevolen voor een polsomtrek van 18 tot 22 centimeter, zodat het perfect om je pols past.

Pluspunten
  • Deze Garmin smartwatch heeft een lange batterijduur, dus hoef je hem niet vaak op te laden. Op het heldere AMOLED always-on scherm kun je op elk moment het scherm bekijken. Meet je uithoudingsvermogen en krijg tips om dit te verbeteren.

Minpunten
  • Dit horloge ziet er het beste uit om een polsomtrek van minimaal 18 centimeter, kies voor een kleinere polsomtrek de kleinere Epix Pro 42 millimeter. Je hoeft deze smartwatch niet op te laden met zonne-energie zoals de Garmin Fenix 7 Pro.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Epix Pro Zwart 47mm

Om erachter te komen of de Garmin Epix Pro Zwart 47mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Epix Pro Zwart 47mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Epix Pro Zwart 47mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals