Garmin Epix Pro Zwart 47mm + Bluebuilt Oplader 30W Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Epix Pro Zwart 47mm + Bluebuilt Oplader 30W Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Epix Pro Zwart 47mm + Bluebuilt Oplader 30W Zwart.

Specificaties Garmin Epix Pro Zwart 47mm + Bluebuilt Oplader 30W Zwart

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL30Z

Omschrijving van de Garmin Epix Pro Zwart 47mm + Bluebuilt Oplader 30W Zwart

Met de Garmin Epix Pro Zwart 47mm + Bluebuilt Oplader 30W Zwart hoef je je geen zorgen te maken over een lege batterij. Deze robuuste outdoor en sport smartwatch laadt snel op dankzij de Bluebuilt Oplader van 30W. Met het heldere AMOLED scherm lees je gemakkelijk al je resultaten en smartphone berichten af. Het scherm is niet alleen helder en scherp, maar je kunt ook vloeiend door je gegevens scrollen. De Garmin Epix Pro is bestand tegen extreme omstandigheden, dus je kunt het horloge dragen tijdens intensieve activiteiten zoals bergbeklimmen, wintersporten of zelfs diepzeeduiken. Het meet nauwkeurig jouw prestaties, ongeacht waar je sport. Daarnaast biedt het horloge advies om je training te verbeteren en je uithoudingsvermogen te vergroten. Met een batterijduur van 16 dagen hoef je je geen zorgen te maken dat het horloge vaak aan de lader moet. Dit maakt het ideaal voor mensen die vaak op reis gaan en niet altijd toegang hebben tot een stopcontact. Bovendien geeft de Epix Pro handige tips om een jetlag te voorkomen, waardoor je snel kunt wennen aan een nieuwe tijdzone. Het horloge is geschikt voor polsomtrekken van 18 tot 22 centimeter en wordt geleverd met de handige Bluebuilt Oplader van 30W. Met deze combinatie ben je altijd verzekerd van een snelle en betrouwbare oplaadmogelijkheid voor je smartwatch. Kies voor de Garmin Epix Pro Zwart 47mm + Blue.

Pluspunten
  • Laad je smartwatch snel op met de bijgeleverde oplader. Bekijk op het heldere AMOLED always-on scherm op elk moment je scherm. Meet je uithoudingsvermogen en ontvang tips om dit te verbeteren.

Minpunten
  • Dit horloge ziet er het beste uit op een polsomtrek van ten minste 18 centimeter, kies een kleinere polsomtrek voor de kleinere Epix Pro 42 millimeter. Deze smartwatch wordt niet opgeladen met behulp van zonne-energie, zoals de Garmin Fenix 7 Pro dat wel doet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Epix Pro Zwart 47mm + Bluebuilt Oplader 30W Zwart

Om erachter te komen of de Garmin Epix Pro Zwart 47mm + Bluebuilt Oplader 30W Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Epix Pro Zwart 47mm + Bluebuilt Oplader 30W Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Epix Pro Zwart 47mm + Bluebuilt Oplader 30W Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals