Garmin Epix Pro Zwart 51mm + Bluebuilt Oplader 30W Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Epix Pro Zwart 51mm + Bluebuilt Oplader 30W Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Epix Pro Zwart 51mm + Bluebuilt Oplader 30W Zwart.

Specificaties Garmin Epix Pro Zwart 51mm + Bluebuilt Oplader 30W Zwart

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL30Z

Omschrijving van de Garmin Epix Pro Zwart 51mm + Bluebuilt Oplader 30W Zwart

Met de Garmin Epix Pro Zwart 51mm + Bluebuilt Oplader 30W Zwart ben je altijd verzekerd van een snelle oplaadbeurt voor je smartwatch. Deze robuuste outdoor en sport smartwatch heeft een batterijduur van maar liefst 31 dagen, waardoor je hem niet vaak hoeft op te laden. Het horloge heeft een imposante grootte van 51 millimeter en is geschikt voor een polsomtrek van minimaal 18 centimeter. Op een kleinere pols komt dit horloge minder goed tot zijn recht, dus houd daar rekening mee. Je kunt al je resultaten en smartphone berichten eenvoudig aflezen op het heldere AMOLED-scherm van de Epix Pro. Het scherm is niet alleen helder en scherp, maar ook de scrollfunctie werkt vloeiend, zodat je moeiteloos door je resultaten en berichten kunt navigeren. Dit sporthorloge is bestand tegen extreme omstandigheden, zoals grote hoogtes, heftige kou of zelfs onderwateractiviteiten. Of je nu aan het sporten bent in de bergen, in winterse omstandigheden verkeert of een duik neemt, de Epix Pro meet altijd nauwkeurig jouw prestaties. Bovendien ontvang je waardevolle adviezen om je training te verbeteren en je uithoudingsvermogen te vergroten. Ben je vaak op reis en wil je zo min mogelijk last hebben van een jetlag? De Epix Pro geeft je handige tips om een jetlag te voorkomen, zodat je optimaal kunt genieten van je reis. Dit horloge wordt aanbevolen voor.

Pluspunten
  • Laad je smartwatch snel op met de inbegrepen oplader. Bekijk op het heldere AMOLED-scherm altijd het scherm. Meet je uithoudingsvermogen en krijg tips om het te verbeteren.

Minpunten
  • Dit horloge ziet er het mooist uit om een pols met een omtrek van minstens 18 centimeter, kies voor een kleinere polsomtrek de Epix Pro 42 of 47 millimeter. Je laadt deze smartwatch niet op met zonne-energie, zoals de Garmin Fenix 7X Pro.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Epix Pro Zwart 51mm + Bluebuilt Oplader 30W Zwart

Om erachter te komen of de Garmin Epix Pro Zwart 51mm + Bluebuilt Oplader 30W Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Epix Pro Zwart 51mm + Bluebuilt Oplader 30W Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Epix Pro Zwart 51mm + Bluebuilt Oplader 30W Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals