Garmin Fenix 6S Solar Zilver 42 mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Fenix 6S Solar Zilver 42 mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Fenix 6S Solar Zilver 42 mm.

Specificaties Garmin Fenix 6S Solar Zilver 42 mm

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02409-00

Omschrijving van de Garmin Fenix 6S Solar Zilver 42 mm

De Garmin Fenix 6S Solar Zilver 42 mm is een innovatieve toevoeging aan de Garmin lijn. Met zijn compacte formaat is dit sporthorloge speciaal ontworpen voor mensen met smallere polsen. Het unieke aan dit horloge is het solar scherm, waardoor het zichzelf oplaadt wanneer je buiten bent. Dit betekent dat je tot wel 24 dagen lang kunt genieten van alle functies die dit horloge te bieden heeft, zonder je zorgen te hoeven maken over het opladen ervan. Het 1,2 inch altijd-aan scherm zorgt ervoor dat je tijdens je outdoor expedities altijd direct toegang hebt tot belangrijke gegevens, zoals je hartslag, gelopen stappen en afstand. Bovendien kun je je persoonlijke records opslaan, je VO2 max meten en je helpen bij het behalen van je gewenste hardlooptempo. Met de handige Power Manager functie kun je eenvoudig het batterijgebruik beheren. Deze functie laat je precies zien welke instellingen invloed hebben op de batterijduur, zodat je gemakkelijk kunt aanpassen voor een langere batterijduur. Houd er rekening mee dat er geen thuislader wordt meegeleverd bij dit horloge. Als je het horloge wilt opladen via het stopcontact, raden we aan om een thuislader apart te bestellen. De Garmin Fenix 6S Solar Zilver 42 mm wordt aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter, zodat het perfect om je pols past tijdens al je avonturen.

Pluspunten
  • Zonnepanelen zorgen voor een onafhankelijke en milieuvriendelijke energievoorziening. Je kunt je portemonnee gerust thuislaten, omdat je (afhankelijk van de bank waarbij je zit) contactloos kunt betalen met je horloge via Garmin Pay. Ontvang inzicht in je conditie met de meting van je VO2 max, deze meet de maximale zuurstofopname in je bloed.

Minpunten
  • De navigatie met een pijl en een route-lijn is minder duidelijk dan navigatie met een kaart op de PRO-versie. Het toont geen populaire routes over wegen en natuurlijke paden, zoals de PRO-versies doen. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Fenix 6S Solar Zilver 42 mm

Om erachter te komen of de Garmin Fenix 6S Solar Zilver 42 mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Fenix 6S Solar Zilver 42 mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Fenix 6S Solar Zilver 42 mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals