Garmin Fenix 7 Pro Solar Zwart 47mm + Bluebuilt Oplader 30W Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Fenix 7 Pro Solar Zwart 47mm + Bluebuilt Oplader 30W. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Fenix 7 Pro Solar Zwart 47mm + Bluebuilt Oplader 30W.

Specificaties Garmin Fenix 7 Pro Solar Zwart 47mm + Bluebuilt Oplader 30W

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL30Z

Omschrijving van de Garmin Fenix 7 Pro Solar Zwart 47mm + Bluebuilt Oplader 30W

Met de Garmin Fenix 7 Pro Solar Zwart 47mm + Bluebuilt Oplader 30W Zwart hoef je je nooit meer zorgen te maken over een lege batterij. Deze robuuste smartwatch is speciaal ontworpen voor fanatieke sporters die nauwkeurig hun sportprestaties, gezondheid en slaap willen meten. Met behulp van Garmin Coach ontvang je gepersonaliseerde adviezen voor je trainingen en handige tips om goed te herstellen. Zo krijg je niet alleen inzicht in je uithoudingsvermogen, maar voorkom je ook overbelasting. De Fenix 7 Pro Solar is de ideale metgezel voor reizigers die vaak lang onderweg zijn. Dankzij handige tips van het horloge minimaliseer je het risico op een jetlag. Bovendien is dit sporthorloge bestand tegen extreme omstandigheden, zoals hoge hoogtes, extreme kou en zelfs diepe duiken onder water. Met een indrukwekkende batterijduur van maar liefst 16 dagen hoef je je geen zorgen te maken dat je horloge halverwege een avontuurlijke trip leeg raakt. En dankzij de mogelijkheid om de smartwatch op te laden via zonne-energie, gaat de batterij nog langer mee. Het 47 millimeter always-on scherm zorgt ervoor dat je altijd direct je smartphone meldingen kunt lezen, zonder je telefoon erbij te hoeven pakken. Dit horloge is geschikt voor een polsomtrek van 18 tot 22 centimeter en wordt geleverd met een handige Bluebuilt oplader van 30W. Met de Garmin Fenix 7 Pro Solar Zwart 47mm +.

Pluspunten
  • Laad snel je smartwatch op met de bijgeleverde oplader. Laad je smartwatch op via zonne-energie, hierdoor gaat je batterij nog langer mee. Meet je uithoudingsvermogen en ontvang tips om het te verbeteren.

Minpunten
  • Dit horloge ziet er het beste uit op een polsomtrek van minimaal 18 centimeter; kies de kleinere Fenix 7S Pro voor een kleinere polsomtrek. Dit horloge heeft geen helder AMOLED-scherm, zoals de Garmin Epix Pro.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Fenix 7 Pro Solar Zwart 47mm + Bluebuilt Oplader 30W

Om erachter te komen of de Garmin Fenix 7 Pro Solar Zwart 47mm + Bluebuilt Oplader 30W ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Fenix 7 Pro Solar Zwart 47mm + Bluebuilt Oplader 30W is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Fenix 7 Pro Solar Zwart 47mm + Bluebuilt Oplader 30W koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals