Garmin Fenix 7 Solar Zwart 47mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Fenix 7 Solar Zwart 47mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Fenix 7 Solar Zwart 47mm.

Specificaties Garmin Fenix 7 Solar Zwart 47mm

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02540-11

Omschrijving van de Garmin Fenix 7 Solar Zwart 47mm

De Garmin Fenix 7 Solar Zwart 47mm is een revolutionair horloge dat je in staat stelt om al je gegevens gedurende lange tijd bij te houden. Wat dit horloge echt uniek maakt, is het vermogen om zichzelf op te laden via zonne-energie. Dit betekent dat je nooit meer zonder stroom komt te zitten, zelfs niet als je ver weg bent van een stopcontact. Met de Fenix 7 Solar hoef je je nooit zorgen te maken over een lege batterij. Dit horloge is de grotere versie van de populaire Fenix-lijn en biedt verschillende verbeteringen ten opzichte van zijn kleinere broertje. De batterij van de Fenix 7 Solar gaat tot wel 22 dagen mee in smartwatch modus, waardoor je hem langdurig kunt gebruiken zonder te hoeven opladen. Bovendien heeft het horloge een handig touchscreen waarmee je eenvoudig door al je apps kunt navigeren. Met meer dan 40 sportprofielen om uit te kiezen, is de Fenix 7 Solar de perfecte metgezel voor al je sportactiviteiten. Of je nu gaat hardlopen, fietsen, zwemmen of wandelen, dit horloge biedt de nauwkeurige metingen die je nodig hebt om je sportprestaties te verbeteren. Met de Real-Time Stamina functie kun je je inspanningen meten en inzicht krijgen in je uithoudingsvermogen, waardoor je overbelasting tijdens je activiteit kunt voorkomen. Daarnaast heeft de Fenix 7 Solar een ruim 16 GB geheugen, waar je niet alleen je favoriete muzieknummers kunt.

Pluspunten
  • Je kunt dit horloge ook opladen met behulp van zonlicht. Bewaar je gedownloade kaarten op het horloge zelf. Houd je inspanningen bij en voorkom overbelasting met Real-Time Stamina.

Minpunten
  • Dit horloge beschikt niet over een helder AMOLED-scherm, net zoals de Garmin Epix Gen 2. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Fenix 7 Solar Zwart 47mm

Om erachter te komen of de Garmin Fenix 7 Solar Zwart 47mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Fenix 7 Solar Zwart 47mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Fenix 7 Solar Zwart 47mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals