1. blackfriday
  2. Garmin Fenix 7 Solar Zwart 47mm + BlueBuilt Oplader

Garmin Fenix 7 Solar Zwart 47mm + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Fenix 7 Solar Zwart 47mm + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Fenix 7 Solar Zwart 47mm + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Garmin Fenix 7 Solar Zwart 47mm + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Garmin Fenix 7 Solar Zwart 47mm + BlueBuilt Oplader

Met de Garmin Fenix 7 Solar Zwart 47mm + BlueBuilt Oplader bundel laad je jouw smartwatch snel op. Dit horloge is voorzien van geavanceerde zonne-energietechnologie, waardoor het zichzelf kan opladen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het snel leeg raken van de batterij. In smartwatch modus gaat de batterij zelfs tot wel 22 dagen mee, langer dan zijn kleinere broertje. Mocht de batterij toch leeg raken, dan kun je de Garmin eenvoudig opladen met de meegeleverde kabel en oplader. Met het touchscreen van de Garmin Fenix 7 Solar kun je moeiteloos door al je apps navigeren. Bovendien biedt het horloge meer dan 40 sportprofielen om uit te kiezen, zodat je altijd de juiste instellingen hebt voor jouw favoriete activiteiten. Het horloge is uiterst nauwkeurig in het meten van je sportprestaties en beschikt over de Real-Time Stamina functie, die je inspanningen meet. Zo krijg je inzicht in je uithoudingsvermogen en kun je overbelasting tijdens je activiteit voorkomen. Naast het bijhouden van je sportprestaties, meet de Garmin Fenix 7 Solar ook andere belangrijke gezondheidsinformatie. Zo kun je je stressniveau, waterinname, stappenteller en slaappatroon bijhouden. Met het 16 GB geheugen kun je bovendien je favoriete muzieknummers en routekaarten opslaan. Dit sporthorloge is bestand tegen extreme weersomstandigheden,.

Pluspunten
  • Laad jouw Garmin op via het stopcontact met de bijgeleverde oplader. Laad deze smartwatch ook op met behulp van zonlicht. Sla jouw gedownloade routekaarten op in het horloge zelf.

Minpunten
  • Deze smartwatch heeft geen helder AMOLED-scherm, net als de Garmin Epix Gen 2. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Fenix 7 Solar Zwart 47mm + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Garmin Fenix 7 Solar Zwart 47mm + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Fenix 7 Solar Zwart 47mm + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Fenix 7 Solar Zwart 47mm + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals