Garmin Fenix 7 Zilver 47mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Fenix 7 Zilver 47mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Fenix 7 Zilver 47mm.

Specificaties Garmin Fenix 7 Zilver 47mm

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02540-01

Omschrijving van de Garmin Fenix 7 Zilver 47mm

De Garmin Fenix 7 Zilver 47mm is een indrukwekkend sporthorloge dat speciaal is ontworpen voor de enthousiaste sporter. Met een groot touchscreen kun je moeiteloos door al je apps navigeren. De batterijduur van de Fenix 7 is zelfs nog langer dan die van zijn kleinere broertje, met maar liefst 18 dagen in de smartwatch modus. Dit betekent dat je nooit zonder je horloge komt te zitten, zelfs niet tijdens intensieve trainingsperiodes. Met meer dan 40 sportprofielen om uit te kiezen, kun je het horloge aanpassen aan jouw specifieke sportactiviteiten. Of je nu gaat hardlopen, fietsen, zwemmen of klimmen, de Garmin Fenix 7 staat altijd klaar om je sportprestaties nauwkeurig te meten. Dankzij de Real-Time Stamina functie kun je je inspanningen meten en krijg je waardevol inzicht in je uithoudingsvermogen, waardoor je overbelasting tijdens je activiteiten kunt voorkomen. Naast sportprestaties meet de Garmin Fenix 7 ook andere aspecten van je gezondheid en welzijn. Het horloge houdt je stressniveau bij, helpt je bij het monitoren van je waterinname, telt je stappen en volgt zelfs je slaappatroon. Met 16 GB aan geheugen heb je voldoende ruimte om je favoriete muzieknummers op te slaan en zelfs kaarten te downloaden voor onderweg. Of je nu op grote hoogtes klimt of wordt geconfronteerd met barre weersomstand.

Pluspunten
  • Je bewaart je gedownloade kaarten op het horloge zelf. Volg je inspanningen en voorkom overbelasting met Real-Time Stamina. Je kunt je portemonnee gerust thuislaten, omdat je contactloos betaalt met je horloge via Garmin Pay.

Minpunten
  • Dit horloge heeft geen helder AMOLED-scherm, net zoals de Garmin Epix Gen 2. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Fenix 7 Zilver 47mm

Om erachter te komen of de Garmin Fenix 7 Zilver 47mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Fenix 7 Zilver 47mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Fenix 7 Zilver 47mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals