Garmin Fenix 7 Zilver 47mm + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Fenix 7 Zilver 47mm + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Fenix 7 Zilver 47mm + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Garmin Fenix 7 Zilver 47mm + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Garmin Fenix 7 Zilver 47mm + BlueBuilt Oplader

Met de Garmin Fenix 7 Zilver 47mm + BlueBuilt Oplader bundel laad je jouw smartwatch snel op en geniet je van ultiem gebruiksgemak. Dit horloge beschikt over een handig touchscreen waarmee je moeiteloos door al je apps kunt navigeren. Bovendien heb je de keuze uit meer dan 40 sportprofielen, zodat je altijd de perfecte activiteit kunt selecteren. Dankzij de nauwkeurige meetfuncties van dit horloge kun je jouw sportprestaties op een gedetailleerde manier bijhouden. De Real-Time Stamina functie biedt je inzicht in je uithoudingsvermogen, zodat je overbelasting tijdens je activiteiten kunt voorkomen. Met het indrukwekkende 16 GB geheugen van de Garmin Fenix 7 kun je niet alleen je favoriete muzieknummers opslaan, maar ook routekaarten downloaden. Dit sporthorloge is ontworpen om bestand te zijn tegen extreme omstandigheden, zoals grote hoogtes en heftige kou. Daarnaast meet de Garmin Fenix 7 ook andere aspecten van je gezondheid, zoals je stressniveau, waterinname, aantal stappen en slaappatroon. De batterij van de Fenix 7 gaat langer mee dan die van zijn kleinere broertje en kan tot wel 18 dagen meegaan in de smartwatch modus. Mocht de batterij toch leeg raken, dan kun je de Garmin eenvoudig opladen met de meegeleverde kabel en oplader. Dit horloge is geschikt voor een polsomtrek van 18 tot 22 centimeter en wordt sterk aanbevol.

Pluspunten
  • Je laadt jouw Garmin op via het stopcontact met behulp van de bijgeleverde oplader. Je bewaart gedownloade routekaarten op het horloge zelf. Houd je inspanningen bij en vermijd overbelasting met Real-Time Stamina.

Minpunten
  • Dit horloge heeft geen helder AMOLED-scherm, zoals de Garmin Epix Gen 2. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones. Deze smartwatch heeft geen helder AMOLED-scherm, net zoals de Garmin Epix Gen 2. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Fenix 7 Zilver 47mm + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Garmin Fenix 7 Zilver 47mm + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Fenix 7 Zilver 47mm + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Fenix 7 Zilver 47mm + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals