Garmin Fenix 7S Pro Solar Zilver 42mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Fenix 7S Pro Solar Zilver 42mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Fenix 7S Pro Solar Zilver 42mm.

Specificaties Garmin Fenix 7S Pro Solar Zilver 42mm

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02776-01

Omschrijving van de Garmin Fenix 7S Pro Solar Zilver 42mm

De Garmin Fenix 7S Pro Solar Zilver 42mm is een indrukwekkende smartwatch speciaal ontworpen voor fanatieke sporters. Met deze robuuste smartwatch kun je nauwkeurig je sportprestaties, gezondheid en slaap meten. Maar dat is nog niet alles! Dankzij Garmin Coach ontvang je advies en tips voor je trainingen, zodat je het beste uit jezelf kunt halen en tegelijkertijd goed kunt herstellen. Dit geeft je waardevolle inzichten in je uithoudingsvermogen en helpt je overbelasting te voorkomen. Ben je vaak onderweg naar verre bestemmingen? Dan zal de Fenix 7 Pro je helpen om jetlags tot een minimum te beperken. Dit sporthorloge is bestand tegen extreme omstandigheden, zoals grote hoogtes, intense kou en zelfs diepe wateren. Met een batterijduur van maar liefst 11 dagen hoef je je geen zorgen te maken over het snel leeglopen van de batterij. Bovendien kun je deze slimme horloge opladen met behulp van zonne-energie, waardoor de batterij nog langer meegaat. Het 42 millimeter always-on scherm zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte blijft van je smartphone meldingen. Het is belangrijk op te merken dat er geen oplader bijgeleverd wordt. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de oplader van je smartphone of bestel een losse lader bij. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter, waardoor het perfect om je pols zal passen.

Pluspunten
  • Je laadt je smartwatch op met behulp van zonne-energie, waardoor je batterij langer meegaat. Meet je uithoudingsvermogen en ontvang tips om dit te verbeteren. Ontvang advies om een jetlag te verminderen wanneer je ver op reis gaat.

Minpunten
  • De horlogekast van deze smartwatch is behoorlijk dik, waardoor hij iets boven je pols uitsteekt. Dit horloge heeft geen helder AMOLED-scherm, zoals de Garmin Epix Pro.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Fenix 7S Pro Solar Zilver 42mm

Om erachter te komen of de Garmin Fenix 7S Pro Solar Zilver 42mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Fenix 7S Pro Solar Zilver 42mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Fenix 7S Pro Solar Zilver 42mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals