Garmin Fenix 7S Solar Zwart 42mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Fenix 7S Solar Zwart 42mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Fenix 7S Solar Zwart 42mm.

Specificaties Garmin Fenix 7S Solar Zwart 42mm

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02539-13

Omschrijving van de Garmin Fenix 7S Solar Zwart 42mm

Dankzij de geavanceerde solar functie van de Garmin Fenix 7S Solar Zwart 42mm kun je dit horloge extra lang gebruiken. Het horloge laadt zichzelf namelijk op via zonne-energie, waardoor je nooit meer zonder batterij komt te zitten. De Fenix 7S Solar is de kleinere variant van de populaire Fenixlijn en is voorzien van een handig touchscreen waarmee je gemakkelijk door al je apps kunt navigeren. Met meer dan 40 sportprofielen om uit te kiezen, biedt dit horloge eindeloze mogelijkheden om je favoriete sporten te beoefenen. Bovendien meet het horloge nauwkeurig je sportprestaties, dankzij de Real-Time Stamina functie. Deze functie helpt je om inzicht te krijgen in je uithoudingsvermogen en voorkomt overbelasting tijdens je activiteiten. Daarnaast beschikt de Garmin Fenix 7S Solar over een ruim 16 GB geheugen, waarop je niet alleen je favoriete muzieknummers kunt opslaan, maar ook kaarten voor navigatie. Dit sporthorloge is niet alleen bestand tegen extreme omstandigheden, zoals hoge hoogtes en extreme kou, maar biedt ook extra functies voor je gezondheid en welzijn. Zo meet het horloge onder andere je stressniveau, waterinname en houdt het je slaap bij. Met de Garmin Fenix 7S Solar heb je dus niet alleen een betrouwbare metgezel tijdens het sporten, maar ook een handige gadget voor het monitoren van je algehele gezondheid.

Pluspunten
  • Je kunt dit horloge ook opladen met behulp van zonlicht. Sla je gedownloade kaarten op in het horloge zelf. Houd je inspanningen bij en voorkom zo overbelasting met Real-Time Stamina.

Minpunten
  • Garmin is niet geschikt voor alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Fenix 7S Solar Zwart 42mm

Om erachter te komen of de Garmin Fenix 7S Solar Zwart 42mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Fenix 7S Solar Zwart 42mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Fenix 7S Solar Zwart 42mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals