Garmin Fenix 7S Solar Zwart 42mm + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Fenix 7S Solar Zwart 42mm + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Fenix 7S Solar Zwart 42mm + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Garmin Fenix 7S Solar Zwart 42mm + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Garmin Fenix 7S Solar Zwart 42mm + BlueBuilt Oplader

Met de Garmin Fenix 7S Solar Zwart 42mm + BlueBuilt Oplader bundel laad je jouw smartwatch snel op. Dankzij de innovatieve solar functie kan het horloge zichzelf opladen met behulp van zonne-energie. Zelfs als de batterij bijna leeg is, kun je de Garmin direct opladen met de handige meegeleverde kabel en oplader. De Fenix 7S Solar is de compacte variant van de populaire Fenix-serie. Met het touchscreen kun je eenvoudig door al je apps navigeren. Bovendien heb je de keuze uit meer dan 40 sportprofielen, zodat je altijd de juiste instellingen hebt voor jouw activiteit. Met dit horloge kun je nauwkeurig je sportprestaties meten. De Real-Time Stamina functie houdt je inspanningen in de gaten, waardoor je inzicht krijgt in je uithoudingsvermogen en overbelasting kunt voorkomen tijdens het sporten. Daarnaast kun je op het 16 GB geheugen niet alleen je favoriete muzieknummers opslaan, maar ook handige routekaarten downloaden. Het sporthorloge is bestand tegen extreme weersomstandigheden, zoals hoge hoogtes en extreme kou. Met de Garmin Fenix 7S Solar kun je ook je stressniveau, waterinname, aantal stappen en slaap bijhouden. Dit horloge is ideaal voor mensen met een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter.

Pluspunten
  • Je laadt jouw Garmin op via het stopcontact met de bijgevoegde oplader. Dit horloge kan ook worden opgeladen via zonlicht. Sla jouw gedownloade routekaarten op in het horloge zelf.

Minpunten
  • Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones. Deze smartwatch heeft geen helder AMOLED-scherm, zoals de Garmin Epix Gen 2.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Fenix 7S Solar Zwart 42mm + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Garmin Fenix 7S Solar Zwart 42mm + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Fenix 7S Solar Zwart 42mm + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Fenix 7S Solar Zwart 42mm + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals