Garmin Fenix 7S Zilver/Grijs 42mm + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Fenix 7S Zilver/Grijs 42mm + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Fenix 7S Zilver/Grijs 42mm + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Garmin Fenix 7S Zilver/Grijs 42mm + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Garmin Fenix 7S Zilver/Grijs 42mm + BlueBuilt Oplader

Met de Garmin Fenix 7S Zilver/Grijs 42mm + BlueBuilt Oplader bundel haal je een horloge in huis dat speciaal is ontworpen voor de echte sportliefhebber. De Fenix 7S is de compacte variant van de bekende Fenix-serie. Met het intuïtieve touchscreen kun je moeiteloos door al je apps navigeren. Dit horloge biedt meer dan 40 verschillende sportprofielen waaruit je kunt kiezen. Het nauwkeurig meten van je sportprestaties is een fluitje van een cent met dit horloge. De Real-Time Stamina functie houdt je inspanningen bij, waardoor je inzicht krijgt in je uithoudingsvermogen en overbelasting kunt voorkomen tijdens je activiteiten. Met een opslagcapaciteit van 16 GB kun je niet alleen je favoriete muzieknummers op het horloge zetten, maar ook kaarten downloaden. Dit sporthorloge is bestand tegen extreme omstandigheden, zoals grote hoogtes en extreme kou. Naast het meten van je sportprestaties, kan de Garmin Fenix 7S ook je stressniveau, waterinname, aantal stappen en slaappatroon bijhouden. Je hoeft je tijdens het trainen of wandelen geen zorgen te maken over een lege batterij, want de smartwatch modus biedt een batterijduur van maar liefst 11 dagen. Dit horloge wordt aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter, waardoor het geschikt is voor veel verschillende polsgroottes. Met de Garmin Fenix 7S Zilver/Grijs.

Pluspunten
  • Laad na het sporten snel jouw Garmin op met de bijgeleverde oplader. Je slaat jouw gedownloade kaarten op in het horloge zelf. Houd jouw inspanningen bij en voorkom zo overbelasting met Real-Time Stamina.

Minpunten
  • Dit horloge heeft geen helder AMOLED-scherm, net als de Garmin Epix Gen 2. Garmin is niet compatibel met alle smartphones van Huawei.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Fenix 7S Zilver/Grijs 42mm + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Garmin Fenix 7S Zilver/Grijs 42mm + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Fenix 7S Zilver/Grijs 42mm + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Fenix 7S Zilver/Grijs 42mm + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals