Garmin Fenix 7S Zilver/Wit 42mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Fenix 7S Zilver/Wit 42mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Fenix 7S Zilver/Wit 42mm.

Specificaties Garmin Fenix 7S Zilver/Wit 42mm

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02539-03

Omschrijving van de Garmin Fenix 7S Zilver/Wit 42mm

Met de Garmin Fenix 7S Zilver/Wit 42mm haal je een horloge in huis dat speciaal is ontworpen voor de fanatieke sporter. Dit horloge is de compacte versie van de befaamde Fenix-serie. Dankzij het gebruiksvriendelijke touchscreen navigeer je moeiteloos door al je favoriete apps. Bovendien biedt dit horloge meer dan 40 sportprofielen waaruit je kunt kiezen, zodat je altijd de perfecte training kunt vinden. Met de Garmin Fenix 7S kun je nauwkeurig je sportprestaties meten. De geavanceerde Real-Time Stamina functie houdt je inspanningen bij en geeft je waardevol inzicht in je uithoudingsvermogen, waardoor je overbelasting kunt voorkomen tijdens je activiteiten. Daarnaast beschikt dit horloge over 16 GB aan geheugen, waarop je niet alleen je favoriete muzieknummers kunt opslaan, maar ook handige kaarten. Dit sporthorloge is bestand tegen extreme omstandigheden, zoals grote hoogtes en heftige kou. Bovendien meet de Garmin Fenix 7S ook je stressniveau, waterinname, stappen en houdt het je slaap bij. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de batterij tijdens je training of wandeling plotseling leeg raakt, want in de smartwatch-modus gaat de batterij wel 11 dagen mee. Met de Garmin Fenix 7S heb je alles wat je nodig hebt om je sportprestaties naar een hoger niveau te tillen en jezelf constant te blijven uitdagen.

Pluspunten
  • Je bewaart je gedownloade kaarten op het horloge zelf. Houd je inspanningen bij en voorkom overbelasting met Real-Time Stamina. Laat je portemonnee maar thuis, want je betaalt contactloos met je horloge via Garmin Pay.

Minpunten
  • Je laadt deze smartwatch niet op met behulp van zonne-energie, zoals de Garmin Fenix 7S Solar. Garmin is niet compatible met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Fenix 7S Zilver/Wit 42mm

Om erachter te komen of de Garmin Fenix 7S Zilver/Wit 42mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Fenix 7S Zilver/Wit 42mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Fenix 7S Zilver/Wit 42mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals